Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim için Tarık, Olcan, Umut vs neyse Niasse'de Everton taraftarı için o. Kampa'da almamışlar. İnşallah bize kalmaz da bir Rus filan çıkıp devreye girip alır. Bunu da alırsak çünkü en fazla önümüzde ki sene yollamaya çalışacağız. Ben hala nasıl Everton gidip o kadar para verip aldı bu adamı anlamıyorum zaten.

Niassa everton kampina goturulmemis bence aldik bunu

Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk

Niasse tüm gittigi kulüplerde basarisiz oldu. Bizde basarili olurmu bilemem.

Geçen sezon Niasse'yi beğenmezdik şimdi nefes alsın yeter diyoruz, ulan Dursun !

niasse hiç yoktan iyidir arkadaşlar. birde ayağında top tutabilen pivot forvet aldıkmı forvet işi tamamdır. ön libero bölgesi içinde ne pahasına olursa olsun mutlaka lass ı sonuna kadar zorlamamız lazım. çünkü bize lazım olan o tarz bi adam. işte o zaman yeni melomuz hayırlı olsun deriz

Bu fuhuscu dalga geciyor bence bizle, Niasse'dan baska forvet mi yok sanki. Hazma olsa anlardim da.

her sene 2 tane gurbetçi, 2 tane de Belçika-Fransa liginden genç alıp ya tutarsa diye denemek lazım. 4 adamdan da bir tane Sinan gümüş yada Carole çıksa yeter.

Nazifoğlu dünya çapında oyuncular önemli isimler diyor gündem niasse Banada Allah belanızı versin demek düşüyor...

Rahmetli dönemi oluyor arkadaşlar biz vogeli beklerken kapıdan içeri inamoto giricek......

Niasse tüm gittigi kulüplerde basarisiz oldu. Bizde basarili olurmu bilemem.

Niasse harika bir oyuncu kimse demiyor ama senin yaptığında kardeş kusura bakma acımasızlık. Rusya'da ilk yarının en iyi oyuncusu seçildi , burada da çok iyiydi hatırladığım kadarıyla . Yani biraz abartı oldu dediğin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt