Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun Özbek : Transferleri bitirebilmek için kombine satışlarının olgunlaşmasıni bekliyoruz

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.
Bu ne looosser bi adam yaa kombineyi aldiracak aklinca sonra olmadi diyecek kimi kandiriyo bu allah askina

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yalan beyanlarla trolleyenlerin kısa süreli cezalandırılması ve uyarılması dileğiyle..
böylece nöbette seviyeli bir sohbet tekrar başlayacaktır.

S7 gelse efsane olurdu ya

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Yok heyecanlanma. Kesin bir kaynak yok. Ama genel dedikodular o yönde. Ne zaman olur bilmem ama ilk açıklanacak isim o olacak bence. Santrafordan önce açıklanacaktır.

beğenMEdim oyuncular arasında çok kıymetli bir yeri var ama o olmasa kimseyi alamayacaklar sanırım.

Leiva, videolarda sadece yanındakine pas veren dümdüz bir adam. İzleyenlerin yorumu nedir, fark yaratır mı ?

Son düzenleme:
Leiva, videolarda sadece yanındakine pas veren dümdüz bir adam. İzleyenlerin yorumu nedir, fark yaratır mı ?

Videolardan ne çıkarabilirsin zaten bu adam libero , hücumcu değil ki 20
Kişiyi çalımlayan videosu olsun. Tempolu ve hafif sert bir oyuncu . Pası da öyle rezil değil abartılıyor yerine göre gayet de tekniği iyi. Sadece melo gibi bekliyor herkes ama melo kadar teknik libero artık çok yok , olan da pahalı gidiyor. Ben de diarra'yı çok istiyorum ama Leiva da çok kötü bir oyuncu değil hatta geçen sene bjk bunla ilgilenirken ağlayanlar şimdi kesin kötü diyordur . Valla İngiltere Liginden çöp dahi gelse burada kral oldu, bakalım ne olacak.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt