Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yigit dombilisi yine mi gelmis foruma
98e45f0e38ea48b6341a26ca9db0785c.jpg

Leiva, videolarda sadece yanındakine pas veren dümdüz bir adam. İzleyenlerin yorumu nedir, fark yaratır mı ?

EPL'den gelen her adam burada fark yaratır. ancak oyun tarzını beğendiğimi söyleyemem. Mutlaka L'pool TD'leri benden daha çok şey biliyordur ama benim bildiğim şudur DMC-DOS her ney şekilde tarif ediyosanız işte o bölgenin adamı yeri gelince sorumluluk almalı.

Bizim ihtiyacımız Leiva değil, bir Gattuso,Bir Melo ,Bir Diarra,Bir Appiah,Bir David,Bir Cannavaro kısaca hayvan gibi basan koşan adam.lazım bize

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Niasse kötü değil ama ben Kruse alınsın istiyordum, daha çok yönlü ve takıma kalite katacak bir oyuncu...Mesela Eren bir şekilde alınabilmiş olsa, Eren-Kruse gayet iyi bir ikili olurdu, Eren-Niasse den o denli emin olamıyorum...

Mesajın ana fikri, tek forvetin yeterli olmayacağı, ille de pivot özellikli bir santrfor şart bu takıma. Şu an sadece Podolski' ye kalmış forvet rotasyonunu Niasse de Kruse de tek başına yeterli hale getiremez...

johansen kim leiva kim yapmayın etmeyin eylemeyin yahu...
İngiltereden adam alıyorsun yine kimse beğenmiyor anasını satim

johansen kim leiva kim yapmayın etmeyin eylemeyin yahu...
İngiltereden adam alıyorsun yine kimse beğenmiyor anasını satim

renktaş beğenmiyorum diyenlerden biri benim ancak yorumlarıma bakarsan bizimkiler daha iyisini alamaz kaldı ki beğenmediğim oyuncu bizimkiler yanında makalele sayılır diyorum.

Leiva sakatlık ciddi değilse johensen ve delaneyden daha iyi olur delaney genç leiva hem cl hem epl bilen biri.

200 m olduğu soyleniyor

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Offf 200 mu?

Söyle birsey buldum:

Sarı-kırmızılı ekip, bir ay önce maliye incelemesi sonucunda 15 milyon 438 bin 689 lira vergi aslı ve 18 milyon 912 bin 913 lira vergi cezası almıştı..

Yani bunu okuyunca yaklasik 33-34 Milyon TL Vergi Borcu olmuyor mu? Uzlasma sonucu 13-14 Milyon TL cepte kaliyor.

Leiva defansif anlamda gayet iyi bir cdm ama ofansif anlamda fazla katkısı yok.

Gelmesini isterim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt