Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@GulerSamed

SONDAKİKA Galatasaray Lucas Leiva ile anlaşmaya vardı

@GulerSamed

TRANSFER Lucas Leiva ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak. Liverpool'a 2,5 milyon euro bonservis ödeyecek

Bu arkadas a spor editoru

Son düzenleme:
A Spor BIPSpor dan calmis haberi.

Atiba Hutchison mu vs Lucas Leiva mi ??

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eğer Leiva gelecekse palavrAspor kanalı dedikten sonra gelmez . Özellikle bu sene tiksindim bu kanaldan. Yorumcu diyor ki bence x kişiyi bu takım aldı , hemen kırmızı şeritle son dakika yazıp x kişi bu takımla prensipte anlaştı yazıyorlar . Vall ntvspor kapanırsa üzülürüm , meydan bu salaklara kalıyor. Trtspor da komedi, ntvspor ne haber yapsa 2 dakika sonra onlar aynısını yapıyor metni dahi aynı oluyor .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bipspor ciddi bir kaynak diye biliyorum. İbrahim Seten orayı kaynak göstererek birkaç transfer haberi paylaşmıştı. Doğru çıkmıştı hep, hayırlı olsun diyelim. Lucas Leiva, çok doğru bir tercih diye düşünüyorum. Tarz olarak Mehmet Topal gibi değil de bence daha çok Atiba tarzı bir oyuncu. Bize de Atiba gibi bir oyuncu vardı ki ben, Atiba'dan en az bir gömlek daha üstün diye düşünüyorum. Ondan tek eksisi istikrar (sakatlıklardan dolayı), eğer bu konuda da sıkıntı olmazsa çok iyi bir transfer olur.

3 büyükler gazete-tv için anlaşmalı çalışıyorlar gibi..Haziranda fenerden reyting yaptılar,temmuzda beşiktaştan ağustos ayında da bizden yapacaklar :)
Sakatlık sorunu yoksa Lucas faydalı olacaktır..Niasse gelirse de gömmeye gerek yok..O da faydalı olacaktır ama inşallah 2 transfer daha yapılır.1 forvet ve uygun fiata Akpo gelirse iyi olur..Akpo sağbek de oynayabiliyor.Umarım Ched de satılır ve 1 stoper daha alınır.

Oyuncu hakkında fikri olmayanlar için. Leiva = Mehmet Topal. Topalın oyununu seviyorsanız Leivayı da seversiniz.

Kendi fikrim bizim sorunumuzu cözebilecek bir oyuncu değil. Ofans yönü yok gibi bir şey. Bir Melo performansı bekleyen hayal kırıklığına uğrar.

Leiva ismine burada olumlu bakanların çoğu bu yönetimin bir bok yapmayacağını bildiği için olumlu bakıyor.

Ustelik bu adam 1 ay sakat. Sonra hazırlık dönemi geçirecek.

Serdar Azizden sonra ikinci sakat oyuncumuzu da aldık sanırım. Aziz yıldırımı bu kulübün başına getirsek o bile bu kadar kötülük yapmaz takıma.

Niasse dümene geçtiği takımlarda iş yapan bir oyuncu.

Lucas Leiva ve Niasse hayırlı olsun.

Niasse yanına bir de pivot özellikli santrafor cok iyi gider.

Daha bir şey açıklanmadı fakat alınabilecek en iyi adam lucas leiva...

Bazıları başlamış daha adam gelmeden mehmet topal gibi oyuncu demeye kardeşim liverpollda topu oyuna sokucak bir sürü adam var.. leiva orda melo gibi defans açıklarını kapatıyordu...

Şu leivayı beşiktaş yada fenev alsa aaaaa çok iyi transfer biz niye almadık diye yorumlar havada uçuşurdu zaten elimizde ortasaha yok müstehak cm fm fifa oynayıp yorum yapan adamlara bilal kısa jose rodriguez efendim emre çolak .... Adamı liverpool'dan gelicek akhisardan değil yerden yere vururken biraz sağduyuya davet ediyorum sizi mehmet topaldan teknik olarak oyun görüşü olarak iyi bir adamdır yeterki sakat olmasın.

Leiva, Niasse, Eren ve Denayer bekledigimden iyi olur

Gökmen özdemir : eren'in Galatasaray'a transfer olma ihtimali son 2-3 günde çok yükseldi

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt