Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir de alınacak santrafor çok çok önemli..Takım olarak geçen sene de gol attık gol sorunumuz yoktu..Yediğimiz gollerin yarısını yesek şampiyon olurduk zaten..Sorun top rakipteyken topun arkasına geçebilmekte..Öyle bir santrafor alınmalı ki varsın 15 golü geçemesin nasıl olsa golü atar birileri ama topun arkasına geçsin ve de rakip stoperler top çıkarırken koşup bassın.. umut gibi gölge koşuları kastetmiyorum..bizim kulüpte gelmiş geçmiş oyun yapımız önde baskı şeklindedir..bu ligde önde baskı her şeydir..alınacak ismin hücum presi çok önemli

Biri Lucas diye saglam salladi aksama baska isim servis ederler ?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eğer bir yanlışlık olurda Bony+Leiva gelsin
zaten selçuk ağlıyıp duruyor sürekli para cezası diye arkadaşlarıda gitti hep hazır Schweinsteiger'de gönderilmek istiyor oda gelsin Dursun büyük başkan olur benim için

Duran toplarda uzun boylu on libero eksikligimiymis her topta rakibe kafa vurdurmamizin sebebi? :) :)

Bir yasima daha girdim!!

Neyse Donk geldi sorun cozulmus olmali o zaman?? :)

Senin 180 lik ve birbirinden sapsal ve yumusak stoperlerin o tum toplara kafa vurduran!!

Chedjou yumusak stoper mi? Hakan Balta da okadar yumusak bir stoper degil.

Donk'ta dedigim gibi beyin yok, nerden durmasi gerektigini bilmiyor.

Maclari gayet iyi izleseydin orta sahaya ve defansa atilan uzun toplarda önliberonun yerine hep stoperlerimiz araya girdi ve defansda dagilim oldu.

Eğer bir yanlışlık olurda Bony+Leiva gelsin
zaten selçuk ağlıyıp duruyor sürekli para cezası diye arkadaşlarıda gitti hep hazır Schweinsteiger'de gönderilmek istiyor oda gelsin Dursun büyük başkan olur benim için

ka%25C3%25A7ya%25C5%259F%25C4%25B1ndas%25C4%25B1nsen.png

Haber akışı riekerink sakatlığı dolayısıyla veto etti diye devam eder

Leiva , Johansen , Wilfried bony , Niasse(kiralik) , Denayer(kiralık) alırsak ve Umut,Tarik,Olcan,Eray çöpleri kurtulursak
Forma alıp arkasına Büyük Başkan Dursun Özbek yazdiracagim.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yahu bu takımın sol bek yedeği kim arkadaşlar bilen var mı 10. dakikada gidip gelmekten ölecek hakan mı?

Olm bipspor ne la troll müsünüz
Ntv Bony 'de ısrar ediyoruz diyor

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt