Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadi Leiva bir nevi idare eder de... Santrafora kusursuz ve kalitesi tartışılmaz bir "Yıldız" gelmeli.
Bony, Dzeko gibi...

Selman öztürk Niasse için evertonla yaptığımız kontrat olduğunu idda ettiği bir belge paylaştı ama bişey okunmuyor.Özbekin imzasını bekliyormuş

fenerin savunmada 190dan kısa adam yok

bizim savunmadaysa 180den uzun adam yok sagdan soldan gelen her hava topu rakipte

chedjou denen adam 3-4 tane gol attı diye puyol muamelesi yapmaya gerek yok eksileri artılarından cok daha fazla
Hakan Balta Semih Kaya Koray Günter Serdar Aziz bunların arasında Chedjounun oyun kalitesine yaklaşabilen yok
Konu kilit

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Max Kruse ve Eren gayet sağlam transferler olur. Bunun yanında bir cdm alınırsa gerçekten şampiyon adayı oluruz

Niasse gelirse , Eren ya da kruse gelmez . Hem rikering hem de Levent naziroğlu 1 forvet demedi mi ardı ardına . Sanmıyorum 2 forvet alsınlar . Ne kadar saçma elimizde tek forvet dahi yok ama 1 forvet alıyoruz

Sent from my iPhone using Tapatalk

bu Sali günü gercekten bombalar patlayacak gibi

Şenol Güneş: Balotelli ile ilgili olumlu bir görüşüm yok

Niasse twitter'da bizi takip etmezse inanmam

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nıasse boy 182.

Agacım tamam nıasse iyi top tepici kitli oyunu acar ama bize şu güzelim hücum hattımızın uzun toplarla güzel ortalarla besleyeceği dibindekilere top indiren sırtı dönük top tutan kısaca hücumda kaliteli ayaklarımızı işleyecek bir forvet gerekmiyor mu?

Transfer nıasse ile sonlanırsa yazıklar olsun.

Yok Derdiyok veya Dost alınırsa bir helal olsun derim.

Nıasse bu takımda geriye düştüğün maçlarda vatan millet sakarya diye saldırırken defansın yerine oyuna girecek risk alma hamlesinin aktorunden baska birsey olmamalı.

Eğer bu takımı iyi okuyan bir hoca varsa rehavete kapılıp nıasse ile bitirmesin transferi.

Emin olun nıasseden daha kalıtesız bir kule forvet hucum aksıyonlrımızı 2 kat güçlendirir.

Elmanderın bitik dönemini düşünün adam çılgın atıyordu.

Nias fena oyuncu değil de o tarz 1 adamdan önce pivot oynayabilecek adam yani cuk oturacak adam lazım tıpkı serdar transferi gibi 11 e çok katkı verebilecek bir adam değil ben öyle düşüyorum Allah yolumuzu açık etsin benim zerre ümidim yok bu sezondan anlaşılan bu seneyi de Basketbolcularımızı izleyerek geçiricem..

Manchester United XI: De Gea, Valencia, Bailly, Blind, Shaw, Schneiderlin, Herrera, Mkhitaryan, Rooney, Martial, Ibrahimovic.

bu ne lan :mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt