Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bayern felaket oynuyor.
Yazık inter de bizim gibi manchini hocam hangi sistemle ne oynattığın belli değil..

Ne kondisyon ne fizik ne taktik olarak inter hazır değil... Manchini kovulabilir

Melo gine rahat durmuyor

Mancini interi batirmaya devam ediyor, 1 hafta icinde kovulur

Ribery bu sene yine 10. haftayı göremez en son at gibi vuracaklar herifi mundar olacak

ansaldi kongdogbia jovetic filan var takımında 2 pas yapamadın biz bile interden vallahi daha iyiydik manchestere karşı ilk yarı 200 milyona yakın harcama yaptı.......

Bizde olsa vallahi evi basılmıştı...Şu maçtan sonra :D

Icardi yedek. 38 yaşındaki Palacio'ya bel bağlıyorlar.

Simdi izledim, Nevzat Dindar denen herif resmen salliyor.

Nevzat Dindar: Bony'yi istiyor ama su an City'den olumsuz veya olumlu cevap yok.

Saniyeler sonrasi: Yöneticiler transfer olacak diyor, bu is olacak gibi duruyor.

Celiski'ye gel.
Bildiği ve öğrendiği tek doğru cümle galiba

" yöneticiler transfer olacak diyorlar "

Ve nokta

hedefimiz avrupa olsaydı niasse eren ancak yedek yada 3.forvet olurdu ama bizim çapsız lig için bence ikiside yeterli olur

Simdi izledim, Nevzat Dindar denen herif resmen salliyor.

Nevzat Dindar: Bony'yi istiyor ama su an City'den olumsuz veya olumlu cevap yok.

Saniyeler sonrasi: Yöneticiler transfer olacak diyor, bu is olacak gibi duruyor.

Celiski'ye gel.

Yönetim genelde böyle gazetecilere ısmarlama haberler yaptırıyor. Bir nevi taraftarın nabzını ölçmek ve kamuoyu oluşturmak maksadıyla. Yoksa Nevzat'a kalsa Sneijder 20 defa Galatasaray'dan ayrılmıştı.

4-0 oldu 35 dakika sonra

Green hattrick yapti :red:

4 oldu bayern vallahi tank gibi takım Allahı var ama interde caner dökülüyor...

Hahaaha tecavuz spikerde alisti artik :asd22:

Son düzenleme:
4 0 green hattrick yapti

Bu inter ne kotu takimmis yaw bu kadar ruhsuz da oynanmaz

Transfer için en güvenilir kaynak resmi açıklama..
Bu yönetim o kadar dallamaki gider eren derdiyoku 7milyona ero verir alır bony 3m€ pahalı gelir böyle bir kafaları var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt