Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niasse defteri kesin olarak kapandı.. Bony ihtimali ise şimdilik zayıf.. Rodalega'da ise Akhisar sorun çıkarıyor..

bunu boşverin.leiva zaten bitti,başka da bildiği yok.

Niasse defteri kesin olarak kapandı.. Bony ihtimali ise şimdilik zayıf.. Rodalega'da ise Akhisar sorun çıkarıyor.. Nevzat .

Yani Akhisar sorun çıkarmasa rodegalla'yı alıp transferi kapatacağız forvet için. Bu yönetimden iyi bir forvet bekleyen bizler çok safız çok. En iyi ihtimalle Eren gelir. Yazık ki ne yazık.

Sent from my iPhone using Tapatalk

tek forvet transferimiz Derdiyok olmaz umarim

Valla niasse gelse bayram yapacak moda getirdiler bizi .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bende sevinmistim rodallega ismini bir gundur gormuyorum burada diye, yine geldi tipini

carole ve benzeri bikaç oyuncuya sahip olsak ,iyi bi sistemimiz olsa ben korkmam bayern ve barcadan.

İyi bir sistemin olsa bile, Carole gibi on tane oyuncun olsa bile, hatta Muslera-Sneijder kalitesinde birkaç futbolcun daha olsa bile kadro kalitesi olarak yaklaşamazsın o takımlara...Sistemin tillahı zaten adamlarda; kabul etmeliyiz ki bizim hiçbir zaman gerçek manada ideal bir sistemimiz olmadı, UEFA Cup kazanan takım dahil...

Nevzat maçtan önce taraftalar heyecanlansın diyor şimdi ise zayıf bu adam cidden sorunlu

açıkçası leivadan başka bi bok bildiği yok medyanın net belli oldu.
Leiva bile şu son 1 haftadır gündeme geldi.Bizim yönetimden adam önemli isimler diyor ben niasse eren olduğuna inanmak istemiyorum ama vasıfsız adamlara güvenim hiç yok serdar azize 4 milyon veren herkeze her parayı verebilir çizdik sonunda kafayı bony alınamayacak bir futbolcu değil ama yönetim leş olduğu için.... bize imkansız geliyor drogba sneijder melo almış muslerası filan olan takıma bony gelmeyebilir dedirttiler bize.

ABV hepsinin

Haci 20 lerden basla 30 a kadar devam et o arada

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nevzat Dindar
‏@nevzatdindar

Niasse defteri kesin olarak kapandı.. Bony ihtimali ise şimdilik zayıf.. Rodalega'da ise Akhisar sorun çıkarıyor..

ayni adam bunuda diyebiliyor. İyi geceler ben yatar

@nevzatdindar

Lucas Leiva tamam.. Yeni hafta Galatasaray'da transfer ilk gündem..

Sakat oyuncu h.o

bunu boşverin.leiva zaten bitti,başka da bildiği yok.

CopW-VPXgAAG4Ab.jpg

Hazır Niasse transferi hakkında olumsuz haber çıkmışken Eren-Kruse temennimi yineleyeyim. Artık unuttuğumuz bazı hücum varyasyonlarını bizlere hatırlatacak bir ikili olacaklarını düşünüyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt