Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
musleranın sezonlara kötü başlamasını es gecmemek lazım umarım bu yıl kısa sürede toparlar çünkü ilk macları muslera vermişti puanları

Abi yapın işte Dost, Kruse paketi 7-8 milyona. Gidip nerde mal var bulup almaya çalışıyoruz. Eren, Niasse, Rodellega allah belalarını versin böyle transfer Komitesinin.

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CopW-VPXgAAG4Ab.jpg
Hülooooooooo diye diye adam öyle ağzı kalmış :(

Dost'u isteyenler eren'i istemiyor

Garib... sebebini merak ediyorum... eren'in yerli oldugu icin mi acaba...

Şu takıma ; İsla, Leiva, Bony'i alın oturun izleyin.

İsla --> Sözleşmesinin son senesi 4-5m alınır.
Leiva --> 2.5 - 3m
Bony -->2m(Kiralık)

Bu ligten aldığımız yabancı yerli farketmez hangi topçudan heh bu tam bizlik diye en son ne zaman bahsettik? Bence bu yeterince açıklayıcı Eren'i istemeyenler için... artı birde yediğimiz bonservis kazıkları var o konuya hiç girmiyorum.

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
manchini kovdurtmaya çalışıyor kendisini yeminle dakka 80 olmuş kaleci değiştiriyor.

Bari 2.45 te al adamı oyuna manyakmıdır nedir

eren derdiyok normalde 2 milyonluk bir adam bonservisi taş çatlasa ama bizim yönetim alırken 7 milyon filan verdiğinden millet haklı olarak istemiyor

leiva,akpro-kruse ve niasse güzel olur.ereni ben istemiyorum.

evet bu takıma forvet lazım bu takıma orta saha şart ama şu rezil defans la gene aynı sorunları yaşayacak bu takım.linnes yetersiz defansif olarak.cidden defansif zaafları biliniyordu ama bu kadar da kendini geliştirmeyeceğini düşünmemiştim.keza stoper sorunu serdar aziz den ümitliyim aslında ama hele biraz daha kendini toprlasın ama chedjou gene saç baş yolduracak inşallah gidip te denayer i kiralamak gibi bir saçmalık yapmazlar geçen sene bi kamyon gol yedi takım işte bu stoperlerle chedjou yu da gönderip bir stoper şart bu takıma keza sağ bek te şart gibi durmakta.aslında geçen sene şu eksikler görülüyorken hamza hoca inat etmeseydi mexi pereira sağ beki çözecekti gignac da forveti,şimdi linnes geldi sağ bek hala soru işareti,forvet zaten yok ortada.dzemaili hep de dediğim gibi asla bu takımın futbolcusu olabilecek birisi değil.hele selçuğun yerine kadro ya yazanlara ne demek lazım bilmiyorum.
yani
sağ bek şart
stoper şart
orta saha şart
forvet şart

umalım ki muslerada artık kış uykusundan uyansın zira 1 senedir sadece kalede gövdesi duruyor hiç te yıllık 3.50 alan bir kaleci gibi durmuyor.yeteneklerini bildiğimiz muslera inşallah geri döner.

Lucas Leiva - Sakatlık gecmişi | Transfermarkt

Buraya göre Lucas önceki sezon sadece 2 maç kaçırmış ve o sezon 46 maçta forma giymiş, ha uzun sakatlığı olmşu 6 ay top oynamamış ama 5-6 sene önce ve 4-5 önce de 3 ay bir süre sakat kalmış o sezonda da 29 maça çıkmış, onun dışında yılda sakatlıktan 3-5 maç kaçırmış. 5-6 sene önceki problemini saymazsak sağlıklı sakatlık problemi olmayan bir oyuncu gibi gözüküyor

11/12 yılında 19 maça çıkmış 6 ay sakatlığı olmuş
12/13 yılında 29 maça çıkmış, 3 ay kadar sakatlığı olmuş
13/14 yılında 33 maça çıkmış 1 aylık bir sakatlığı olmuş
14/15 yılında 39 maça çıkmış 1 aylık sakatlığı olmuş
15/16 geçtiğimiz sezon yılında 2 maç kaçırmış 46 maça çıkmış

Son düzenleme:
Dost'u isteyenler eren'i istemiyor

Garib... sebebini merak ediyorum... eren'in yerli oldugu icin mi acaba...

Değil!...Bizim ligde mücadele eden bir takımın oyuncusu olduğu için...Bundesligada, hatta basit liglerde bile Dost eşdeğerinde istatistiklere sahip, ülkemizde hiç oynamamış bir futbolcu olsaydı ona da ağızlarının suyu akardı...

500.sayfada transfer haberi paylaşacağım. (son dakika)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt