Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eren derdiyokmuyuş nazifoğlunun dediği önemli oyuncu te allahım hadi lucas leiva tamam anladıkta eren derdiyok ne be kardeşim akıllanmıyormusunuz ısrarla alıyorsunuz donktur serdardır...

Eren derdiyok gelirse 1 sezonu daha çöpe atarız...

2 sene sonra başka bi çöp için takasta kullanırız büyük ihtimal. 4.5 buna verinceye kadar 3 Patoya verip üstünede 2 milyona Denayeri geri kiralasak kadro tamamdı alternatif oyuncu bakardık
serdarın iyi çıkmasını ummaktan başka bişey yok şu an.ne yazık ki...

Cavanda iş yapmaz mı yav şu sağ bek işini çözemedik o kadar adam var ama asla yeterli değiller

leiva anamızın liginde topu çok rahat ileriye oynar,dert etmeyin.

Eren konusunda ergence davranmayı bırakalım beyler bony bast dost kruse bunlar olmuyor ki erene yönelmişler yabancı topçu getirmek şu süreçte kolay değil eren de gayet iyi forward. Atan attıran koşan duvar olan stil.

hmm poldiyi as forvet ereni yedek yapıp stoper alsak daha mantıklı değil mi yav?Bu arada bence johanseni de alacaklar

Lucas Leiva ile komisyonda anlaşılırsa imzalar atılacakmiş

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

peh bilal kısanın topu ileri oynadığı bu dandik ligde lucas leiva sürükler merak etmeyin.

Asıl forvet eren derdiyok olursa yandık

Cl oynamayan bir takıma ülkesi iyi anılmayan bir takıma bony bast dost kruse gibi piyasası olan adamları getirmek kolay değil eskisi kadar sexy kulübde sayılmayız hani ya niasse ya eren gelicek ben eren diyorum bize daha uygun stili var. Niasse dümene geçtiği tüm takımın ona çalıştığı takımlarda iş yapan bir oyuncu asla sistem topçusu değil.

Erenin bir çok jeneriklik golü var olcan umut tarık donk gibi gereksizleri takas da vereceksek süper transfer olur hava topların da da baya iyi ben gelmesini istiyorum açıkcası..

Eren Sneijder in selçuk un ortalarıyla bu ligin anasını ağlatir çivi gibi geleni gideni çakar. Beğenmeyenler umut iyi koşuyor diyenlerdir

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Linnes bende büyük hayal kirikligi yaratti bugun.Fransa'dan yeni bir Carole bulmak lazim sağ beke

Eger eren karsilidinda donk ve umuttan kurtulabilirsek dursun ilk defa müthis bir is yapmis olacak

Hoca mac sonu transferle ilgili konustu mu?

Nancy bile mohammed sissoko yu almış eski juve li Lassana gibi iyi dönüş yapıyor diyor fransız basini

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt