Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yönetimle boşuna Abel Hernandez, Bony transferi bekliyoruz geçen sene Antep'te kiralık oynayan Habibou'yu bile alıp getiremezler.

Bak bu çok hoş olur . Eren için 2 milyon artı çöpler ile bu izlemediğimiz risk transferi( iyi diyor herkes) olursa tamam . Yapacaksanız böyle yapın, 1 forvet ile sezon mu geçer .

Sent from my iPhone using Tapatalk

lucas leiva işi oldu gibi abel hernandez+eren derdiyok 1 tane sağ bek alın allah rızası için....

İstemez ortasaha filan lanet olsun

Bu futbolcu adresi çakma mı acaba. Ne bileyim arkadaş da olsa açıklaması biraz değişik geldi bana, bir de gerçekse yazıyorsan düzgün yaz . O ne arkadaş bjk mi biz mi anlaşılmıyor . Ya muslera'ya kolay gelsin anlamı çıkıyor ya da muslera ile kolay gelsin anlamı çıkıyor .

Sent from my iPhone using Tapatalk

İsmi Eren değil de icardi veya higuain gibi şöyle şekil şukul bir şey olsa şu an herkes gelsin derdi :D :D :D
O şekil şukul olması icin adam 39 gol atıyor yetmez mi..Talihsiz bir yorum olmuş burada herkes performansa bakar.Eren iyi oyuncu ama Galatasaray'in 1.forveti olamaz.

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamlar Lucas Leiva 'yı beğenmiyor yahu.
Avrupa'nın en iyi ön liberolarından birini aldık.

O şekil şukul olması icin adam 39 gol atıyor yetmez mi..Talihsiz bir yorum olmuş burada herkes performansa bakar.Eren iyi oyuncu ama Galatasaray'in 1.forveti olamaz.

Yani izlemesek bilmesek eren derdiyoku aguero falan yapıcaklar başımıza umut bulutun genç hali hiç bir farkı yok.

İsim olarak önemli değil benzetme olarak yaptım o adamlarla kıyaslarsak erene değil onlara saygısızlık olur ismi X,Y,Z fark etmez zaten ilk forvet olarak bakmıyorum yedek olarak 1 nci forvet hızlı çabuk düşünebilen biri olmalı pivot santrafor da oyuna duruma göre sonradan sokulmalı :oley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt