Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lucas leiva işi oldu gibi abel hernandez+eren derdiyok 1 tane sağ bek alın allah rızası için....

İstemez ortasaha filan lanet olsun

abel hernandez'i palermodayken düzenli olarak izlerdim gerçekten çok iyiydi o zamanlar ama şimdi bilmiyorm 3 yıldır hiç izlemedim hala eski hali gibiyse rahat sağ ayağını kessen bu ligde 15+ gol atar

Yani izlemesek bilmesek eren derdiyoku aguero falan yapıcaklar başımıza umut bulutun genç hali hiç bir farkı yok.
Kesinlikle.Avrupa'da bisey yapamamış Anadoluya şutlanmış adamdan ne bekliyoruz.Görende gol kralı oldu sanır 13 golü var ligde

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Leiva + Isla ikilisi mantıklı olur. Isla hem ön liberoya alternatif hem de linnes'in istenen seviyeye çıkmaması durumunda sabri'ye kalmayız. Sağ bekte de direk oynatabileceğimiz bir oyuncu :ka21:

Yani izlemesek bilmesek eren derdiyoku aguero falan yapıcaklar başımıza umut bulutun genç hali hiç bir farkı yok.

Bize 1 forvet için yetmez zaten agüero olarak da görmüyoruz o kadar büyütülecek bir durum yok sadece fırsat transferi elimizde 2 tane umut + donk denen çöpler var ikisi yıllık 3.5 m euro maaş yükünden kurtulmak da var gelmesin diyen çok kişi var sonuçta gelecekse 2 nci forvet olacak amaç eldeki çöplerden kurtulmak :D

Gelmezse de umut ve donk boşu boşuna para almaya devam edecek 3.5 m euro direk çöpe gidecek

XY çok yakın
Galatasaray XY ile anlaştı (iddia)
....

Hadi artık Resmiyette dökelim Transferleri... Gelsin KAPlar.....

Fatih 1. Forvet olamaz tezini zaten 2 gündür ben savunuyorum ama umut ile de kıyaslama ya vallahi sen de zorla millette kavga edeyim diyorsun :) Eren'in zekasını umut'a taksak devreleri yanar. Bu Eren'in çok zeki olmasından değil umut'un 0 oyun bilgisi olmasından . Biraz ayıp ediyorsun yani

Sent from my iPhone using Tapatalk

Isla bu takıma kazandırılmalıdır.Her takıma yönlü oyuncu şart.

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya basında son 3 gündür Leiva , bony , Eren, ısla , rodegalla , johansen , şimdi de muamma olan abel. Ya topu topu 2 3 oyuncu alacaklar ama her gün biri bizde maşallah .

yanlız abel hernandez bize mi geliyor tinercileremi gidiyor biri becekeye gidicek diyor biri Galatasaray'a

Arkadaşı muslera ile başarılar yazmış niye tinercilere gitsin onu anlamadım?

yanlız abel hernandez bize mi geliyor tinercileremi gidiyor biri becekeye gidicek diyor biri Galatasaray'a

Arkadaşı muslera ile başarılar yazmış niye tinercilere gitsin onu anlamadım?

Kolay gelsin diyen de var birlikte başarılar diyen de var kesin sonuç olarak orada ne deniyor :38573:

@galafans32 bilgim var. Hayır gelmiyor.

Gökmen Özdemir şimdi bunu yazdı , abel için.

Son düzenleme:
jv_56itc.jpg

Sebastien Haller

Fransanın dünya kupasındaki muhtemel santrafor'u Didier Deschamps'ın çok yakından takip ettiğini onun için u21 takımına izleyici gönderdiğini okumuştum öncedende

Ligdeki her oyuncuyu çok rahat yıkar geçer bu kadarda diyorum çıktığı her 10 hava topunun 8ini hatta 9 unu alır Drogba etkiside yaratır hatta

Sahada kazanmak için savaşan sürekli hareketli takibede pres yapan 190lık 21 yaşında gencecik fransız Bony'ye 2.5 3 vereceğimiz konuşuluyor bir sezon için üstüne 3.5 4 milyonda maaş isteyecek ona vereceğimiz parayı hallerin bonservisine verelim rahatlıkla alınır pazarlık atarsak 7.5 8 arası zaten burağı satma amacımız yazın o parayla forvet almak değil miydi üstüne tellesdende 6.5 geldi kesinlikle alınır bu HALLER

Sebastien Haller | Goals, Skills, Assists | 215/216 | FC Utrecht | Summer Transfers 216 - YouTube

@galafans32 bilgim var. Hayır gelmiyor. Gökmen Özdemir şimdi bunu yazdı , abel için.

onlarında bir bok bildiği yok bu sezon transferde resmen çuvalladılar...
Trabzon bile sessiz sedasız transfer yapıyorsa medya bizim fotospor seviyesinde bu sezon.Resmi açıklama gelmeden forvetin kim olduğu belli değil..

hernandez olayı bence sallama hull city premier ligi çıktı neden forvetini satsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt