Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Josue'nin geldiği falan yok a bola sitesinde GS'de diye bir şey yazmıyor.

fiko bence şu an kıçı yana yana bonservissiz forvet arıyor işte o yüzden etooyu ayartmaya calısıyorlar ama antalyayı kafalayamadılar

ve açıkçası hamzanın olmaması büyük şans hamzatör olsa bruma 4m€ ya gitmişti sneijder gitmişti...

Kadro anadolu takımı gibi çöp ötesiydi...

West Ham, Ayew için 20 m pound teklif etmiş. (Sky)

birşey farkettim bizim ligimizdeki en değerli oyuncu oğuzhan ve muslera 14 milyon auro piyasa değeri
PREMİER LEAGUEde en değerli 100. oyuncunun değeri 15 milyon auro

Lucescu: "Witsel takımdan ayrılmak istiyor."

Hayırlı olsun.

West Ham, Ayew için 20 m pound teklif etmiş. (Sky)

Geçen sene vizyonsuz hamza ve yönetim yüzünden belki de elden kaçmıştık sanırım imza parası konusunda problem vardı diye hatırlıyorum ama kimi kaçırdıysak geçen sene hepsi üstüne 4 kat koydu :oley:

degeri nekadar bilmiyorum ama kamil glikin yanında oynayan pazdan vardı izleyenler bilir ched + semihi versek kabul ederlermi acaba

kaya gibi saglamdı adam

Geçen sene vizyonsuz hamza ve yönetim yüzünden belki de elden kaçmıştık sanırım imza parası konusunda problem vardı diye hatırlıyorum ama kimi kaçırdıysak geçen sene hepsi üstüne 4 kat koydu :oley:

Elden kaçırdık diye bir şey yok renktaş adam alabileceği en iyi maaş+imza parasıyla PL'e gitti.

İstesen de getiremezsin yani.

Yabancı basın da Türk medyasına göre diyor ama bu sefer ilk defa bizim basının suçu yok, birinin açıklamasına göre millet yorum yaptı. Neden Türk medyası dedi , anlamadım doğrusu .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yapilacak transferler cok belli bosa konusuyoruz

Eren+Niasse+Lucas

Transferi kapatacaklar bunlardan sonra

Linnes ciddi anlamda büyük kayıp ne hücum ne savunma yapıyor nasıl olcak nasıl duzelcek belli değil Sabri zaten evlere şenlik iyi bir sağ bek lazım takıma on libero forvet ve yedek sol bekten sonra

SM-G935F cihazımdan gönderildi

@gokmnozdmr

leiva ve eren yüksek ihtimal bu hafta biter

Leiva ve eren h.o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt