Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CoovLY5WEAAntWP.jpg:small

:D

Salih Dursun, Semih Kaya, Hakan Balta ve Serdar Aziz senin stoperin ise Chedjou rahatlikla durur kulüpte.
onlar yerli yine...daha iki sene once 5+3 formatinda yeri vardi belki chedjou'nun ama artik yollari ayirmak lazim.

ayrica hakan balta bu kulup icin ornek bir oyuncu olmustur onu salih dursundan ayri tutarim

Muslera

Linnes-Aziz-Denayer-Carol

Inler-Leiva/Lass

Bruma-Sneijder-Podolski

Bony

sexy squad

sinirlerim iyice bozuldu. guluyorum artik.

son 4 sezondur toplam 20 gol atamamis eren hiyari icin aylardir ugrasiyoruz ve buyuk bir ihtimalle kasimpasa soyle guzel kemiksiz 5 milyon euroya filan kitleyecektir bize.

isin en uzucu tarafi ise bir suru taraftar tarafindan 4 sezondur toplam 20 gol atamamis, isvicrenin ucuncu forveti durumundaki adamin Galatasaray'in kurtaricisi olarak gosterilmesidir.

yazik.

Lınnesın kanadı otoban olacak a gol yemek istiyorsak sağ bek ve dmc şart.
Chedjou serdar lııgı rahat taşır abartmayın yedekte semih de var.

Biz geçen sene defansif ortasha olmadan oynadık melolu dönemde ölüsü bile takıma defansif anlamda çağ atlatıyordu.

Şimdi sağ bek ve dmc alırsak ben çok sevinirim

Sky Sports News HQ
Sky Sports News HQ – Verified account ‏@SkySportsNewsHQ

BREAKING: Sky Sources: @ChelseaFC defender Baba Rahman having medical at @s04 for season-long loan: Redirecting... #SSNHQ

Schalke babayi almış

Genk oostende macini izledim simdi ntvsporda, belcika liginde gercekten baya genc ve yetenekli oyuncular oynuyor... bizim ligdeki takimlar devamli 30+ yaslarinda oyuncular getirecegine afrika, arjantin, brezilya, kolombiya, fransa ikinci liginde scout transferi yapsalar...

Mesala biz de ffp'den dolayi yuksek bonservis odeyemiyoruz, scout ekibi ile birlikte calisip sol beke ve sag beke scout transferi yapilsa... bari bu sezon en azindan 1 carole gibi transfer yapilsin.

Scout ekibine daha fazla kulak verilmeli.

Genk oostende macini izledim simdi ntvsporda, belcika liginde gercekten baya genc ve yetenekli oyuncular oynuyor... bizim ligdeki takimlar devamli 30+ yaslarinda oyuncular getirecegine afrika, arjantin, brezilya, kolombiya, fransa ikinci liginde scout transferi yapsalar...

Mesala biz de ffp'den dolayi yuksek bonservis odeyemiyoruz, scout ekibi ile birlikte calisip sol beke ve sag beke scout transferi yapilsa... bari bu sezon en azindan 1 carole gibi transfer yapilsin.

Scout ekibine daha fazla kulak verilmeli.

Belcika ve Fransa = yetenek cenneti. Orada bir kaç futbol okulu açsak iyi olur. Zaten yabancı sınırı filan da yok artık her sene 3-5 yeteneği a takıma alırsın beğendiğin oyuncuları takimda tutarsin beğenmediğin oyuncuları yollarsin

Defans hattımız çok kötü.
Chedjou,Semih ve Serdar yetersizler, Hakan Balta artık yaşı kemale erdi. Birde Denayer alnırsa yarım yamalak bir defans hattımız olur. Hiç birisi defansı toplayacak kalitede değiller, işimiz zor bunlarla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt