Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Leiva bence iyi bir transfer olur bizim için.Ben şahsen hayır demem.Keşke santrafora da Bas Dost,Bony,Remy,Llorente tarzı bir forvet alabilsek.Büyük ihtimal bizim yönetim Niasse veya Eren'den birini alabilir ancak.

Bizim ön libero ve forvet olduğu kadar stopere de ihtiyacımız var bence.Chedjou,Hakan,Semih ve Serdar o bölge için yetersiz.Hepsini toplasan bir Skertel etmezler maalesef.

Barcelona lı sağ bek montoya bonservissiz Valencia da.

Beles transferler yağmur gibi elden gidiyor biz uyuyalım erenlerin inlerin derdinde koşalım

Yok ya çıldırıyorum gerçekten yeter

Chedjou Serdar Semih Hakan

Bu 4lu mu yetersiz super ligde oynamak icin???

Biz chedjou semih hakan ile sampiyonluklar yasadik, sampiyonlar liginde oynadik, bunlarin neresi super lig de oynamak icin yetersiz?

Serdar'i hemen 1 mac sonrasi gomdunuz, bazilari alismis zaten oyuncularin performanslarini 1 maclik yorumlamaya.

Serdar'i bursa'da ve milli takimda "takip" edenler serdar'in fit oldugunda iyi bir stoper oldugunu biliyorlar zaten. Ustelik chedjou ile birlikte 1 mac 90dk bile oynamadi.

bu arada bize kesinlikle 2 on libero lazim.

yoksa on libero sakatlanirsa sicariz. ayni gecen seneki senaryo olur.

ayni zamanda iki forvet lazim ama onu 1 kaliteli forvetle (bony, dost gibi) bile halledebilirsin cunku sakatlansa bile poldi oynar veya sinan oynar.

bu arada bize kesinlikle 2 on libero lazim.

yoksa on libero sakatlanirsa sicariz. ayni gecen seneki senaryo olur.

ayni zamanda iki forvet lazim ama onu 1 kaliteli forvetle (bony, dost gibi) bile halledebilirsin cunku sakatlansa bile poldi oynar veya sinan oynar.

Bu transferler kadar sol bek transferi de çok önemli.
En kolay diyebileceğimiz bir lig maçında bile Carole sakat veya cezalı olursa yandık. İdare edebilecek 1 tane bile oyuncu yok.

2012-2016 chedjou = 15 gol

2012-2016 eren = 18 gol

:D

Şişirdikçe şişirdiler adamı. Almanya'nın vasat takımlarında bile bi bok yiyememiş, İsviçre milli takımında, Galatasaray'a transfer edilse herkesin küfür edeceği kazma Seferovic'i bile kesemeyen deve. Yedek olarak - o da bedavaysa - kabul edilebilir. Bu istatistik doğru.(2012-2016 eren = 18 gol) Kendisini "efsane" yapan geçen seneki performansı ise, 31 maç - 13 gol...

Kemiksiz Anadolu kazığı yükleniyor beyler hazır olun..!!
Bu kaçıncı Dursun

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada Linnes şimdiye kadar bende hayal kırıklığı yarattı.İnşallah toparlar kendini.Yoksa yine Sabri'ye kalacağız.Aslında geçen sezon Maxi Rodriguez veya Thomas Meunier'den birini alabilseydik şimdi böyle bir derdimiz olmayacaktı.Burdan Hamza ve Cüneyt Tanman çapsızlarının kulaklarını çınlatıyorum.

Lucas Leiva-2.7 Milyon Euro
Eren Derdiyok-2 Milyon Euro+ Donk
Bony Wilfried-2.5 Milyon Euro + 11 Milyon Euro
Sağ bek

Saido Berahino'nun sözleşmesi sezon sonu bitiyormuş.Aslında iyi bir futbolcu ama almamız çok zor.

Beyler el insaf

Tamam yönetim çok kötü şimdiye kadar ki gördüğüm en kötüsü

Ama bazı bonservis olmadan başka takımlara giden oyuncular üzerinden suçlamak ne kadar doğru bilmiyorum

Son kararı futbolcu veriyor artık bu devirde

Maalesef güzelim ülkemizde yaşanan üzücü olaylar yüzünden üstüne birde Avrupa'da olmamamız futbolcuların kararında etkendir diye düşünüyorum

Bu ateş üfleyerek sönmez

Bu arada Linnes şimdiye kadar bende hayal kırıklığı yarattı.İnşallah toparlar kendini.Yoksa yine Sabri'ye kalacağız.Aslında geçen sezon Maxi Rodriguez veya Thomas Meunier'den birini alabilseydik şimdi böyle bir derdimiz olmayacaktı.Burdan Hamza ve Cüneyt Tanman çapsızlarının kulaklarını çınlatıyorum.
Max Pereira

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ntvsporda guntekin onay bizi degerlendiriyor

Forvet sart diyor, lucas leiva dogru hamle fakat beklendigi gibi fazla sert oyuncu degil diyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt