Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ntvsporda guntekin onay bizi degerlendiriyor

Forvet sart diyor, lucas leiva dogru hamle fakat beklendigi gibi fazla sert oyuncu degil diyor

Busqes'te sert değil top çaliyor. bize top çalsin. Sert giren meloya demediğnizi biraqmadiniz zaten. Bu güntoya ridvandan daha fena giciğim.

Eren+Balotelli

forvet hattı uygundur.

29. hafta şampiyonluğumuzu ilan ederiz.

beşiktaş şampiyonlar ligine hazır gidicekmiş :D

Ulan her maç 5 taneden aşşa olmaz

Lucas mı agresif değilmiş?

Hadi canım.

Kandırmayın Liverpoolluları.

yahu melo ile leivayı kıyaslamak hagi ile sneijder kıyaslamak gibi bir şey.

Farklı karakterde oyuncular fakat leiva... ortasahadaki boşluğu kapatır....

Ne issiz adamlarsaniz yahu :D

Güntekin Onay veya Aspor gibi yalan atan herifleri mi dinleyip fikir üretiyorsunuz :D

Evren Turhan reys doğruları söylüyor

Forvetsizlikten bahsediyor, yaş ortalamasindan bahsediyor

22 sene profesyonel top oynadım arkadaşlar sorularınız olursa bana danışabilirsiniz. :)

Evren Carole ve Linnesin defansif yönü zayif olduğunu söylüyor, Aziz daha takima alışamadı diyor

Gökmen Özdemir ‏@gokmnozdmr Galatasaray-NEF sponsorluk anlaşmasıyla ilgili olarak.. Görüşmeler 2+1 senelik bir sözleşme üzerine. Birinci yıl 9.5 milyon TL ++

İkinci sezon Avrupa Kupaları olursa 15-16 milyon TL, olmazsa 10.5 milyon TL üzerinden pazarlık sürüyor. Bilgim bu konuyla ilgili bu kadar

Gökmen Özdemir ‏@gokmnozdmr Galatasaray transferleriyle ilgiliyse.. Bu hafta Lucas Leiva ve Eren Derdiyok transferlerini bitirmeye çalışacak GS yönetimi ++
Bir tane daha orta saha oyuncusu ile görüşüyorlar. Adını öğrenemedim. Josue beklemede, Johansen'den vazgeçti GS yönetimi

2 dk dinleyeyim dedim Erman Selcuk ve digerleri topu Sneijder'e getirecek diyor, cok para aliyorlar ama onlar yüzünden Sneijder defansta kaliyor diyor.

Vay Erman

Gökmen Özdemir: Galatasaray transferleriyle ilgiliyse.. Bu hafta Lucas Leiva ve Eren Derdiyok transferlerini bitirmeye çalışacak Galatasaray yönetimi.
Gökmen Özdemir: Bir tane daha orta saha oyuncusu ile görüşüyorlar. Adını öğrenemedim. Josue beklemede, Johansen'den vazgeçildi.
Gökmen Özdemir: Ekonomik şartları iyi olmadığı için Galatasaray, 15 Ağustos'tan sonra açılacak kiralık piyasasına daha fazla yönelebilir. Bu benim tahminim.
Gökmen Özdemir: Bony bugün için kiralık olarak transfer edilmesi zor bir isim. Talipleri fazla ve City öncelikli olarak onu satmak istiyor.

2.kasımpaşa kazığı eren

5 milyondan aşşa vermezler işallah o kadar para verip almazlar diycemde dursun diyorum susuyormm.....

Adamlar Galatasaray hakkinda konuşurken bile Beşiktaş hakkında konuşuyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt