Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bony ile başladık dost denildi en son eren yazıldı mustafa pektemek ile kapatırız..

Eren bu arada 14/15 sezonunda, yani 2 yıl önce, bütün sezonu sakat geçirmiş. Çapraz bağları kopmuş. Ondan önceki 2 sene resmen balloteli havasındaydi kişisel olarak. Şu an olgunlaştı diye biliriz ki fena bir performans sergilemedi geçen sezon.

Bugün KAP aciklamasi olacak bence.

nekadar dogrdur bilmem ama 2 ayrı liverpool fan sitesine bakıyordum ara ara ikisindede leiva için gitmiş gibi konusuyorlar

hatta cogu taraftar kızıyor henderson veya milner sakat cezalı olursa ne olacak yedekte olsa kalmalıydı gibi sitemler var

2 aydır işkence çekiyoruz.Artik son 1 ay kaldı hersey belli olacak

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Derdiyok ve leiva transferleri bu hafta biter

Gökmen'in dedigi gibi 15 agustos'tan sonra bazi takimlar takimda fazla olan oyunculari elden cikarmak istiyorlar, belki de yonetim bu firsati bekleyip sartlar da uygun olursa 1 forvet daha alirlar

Leiva eren bitti dendi önce.Daha sonra bitme aşamasında dendi.Yok bu hafta imzalar atılırmış felan.Bunlar kimseyi alamayacak yine ikna oldum ben.Oyalıyorlar her zaman ki gibi

Derdiyok ve leiva transferleri bu hafta biter

Gökmen'in dedigi gibi 15 agustos'tan sonra bazi takimlar takimda fazla olan oyunculari elden cikarmak istiyorlar, belki de yonetim bu firsati bekleyip sartlar da uygun olursa 1 forvet daha alirlar
Eren'e o rakamlar verilecekse Berk oynasin daha iyi.Fark yaratacak forvet lazim bize

Kasımpasa kuculmeye gidiyor. Ve Eren i elden cıkaracaklar. Besiktas almak istedi, olmadı. Eren i alabilecek tek kulup Galatasaray.. Bizim Dursun geri zekalısı bunun bilincinde pazarlık yaparsa Eren i alır ve bize de faydalı olur. Turkiyeden alınmasını istediğim tek oyuncu Eren di.. (S.Aziz , Emrah değil) Benim için Donk + Umut + 2m€ iyi bir anlasma olur. Tabii Donk ve Umut un ucretlerini Kasımpasa karsılamak sartıyla..

Bu anlaşmayla gelsin Eren çıplak Taksimde 2 tur atarım , herhalde 300 - 500 Galatasaray taraftarıda atar benle nerde Dursun da çap

nekadar dogrdur bilmem ama 2 ayrı liverpool fan sitesine bakıyordum ara ara ikisindede leiva için gitmiş gibi konusuyorlar

hatta cogu taraftar kızıyor henderson veya milner sakat cezalı olursa ne olacak yedekte olsa kalmalıydı gibi sitemler var
Bende bakiyorum herkes iyi dilekte bulunmuş taraftar gercekten seviyor Lucas'ı

Eren bence ligin en iyi forveti.

Leiva açıklanır yarın saat 18:00'a kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt