Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niasse gündemde olmadi ise ulan biz kac ay icin Eren icin ugrastik.. Bu yönetim tam yalanci capsiz ile dolu..

Sana sokmalari lazım ki sende donk ve umut gibi 2 yeteneksizi adamlara sokabilesin. Şimdi siz bonservis hesaplarken donk için 2 umut için 1 yazarsınız bonservisi 7 olur Erenin. Oysa 2 yeteneksize odeyecegin 3.5 milyondan kurtulacağını düşünemezsin aynı Serdar transferinde olduğu gibi. Keşke 4 milyon artı umut artı donk alsalarda bizde Bayram etsek. Hala yabancı yabancı diye inleyen zeki taraftarımızda, bony yada her kimse karşılığı bu capsizlari veremiyecegimizi anlasa.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tipki Serdar transferinde oldugu gibi mi? 3 oyuncunun parasindan kurtulduk da ne oldu? Serdar 2 Milyon aliyor.

Bilal TL aliyordu ama yanilmiyorsam euroya cevirince 700 bin € ediyordu, Sercan da 700 bin aliyordu. Jem ise 600 bin aliyordu. Yani toplamda 2 Milyon (Bilal'in parasi biraz daha fazla/az da olabilir)

Yani bu 3 oyunculardan"kurtuldugumuz" maas yükümlügünü tamamen tek bir oyuncuya bagladik tekrardan. Evet cok güzel kurtulduk bu adamlarin maasindan.

Bu paralari edecek bir oyuncu olsa neyse de ama bazilarinin gözünde süper bir stoper Serdar nasil olsa.

Hayırlı uğurlu olsun camiamıza.

Tipki Serdar transferinde oldugu gibi mi? 3 oyuncunun parasindan kurtulduk da ne oldu? Serdar 2 Milyon aliyor.

Bilal TL aliyordu ama yanilmiyorsam euroya cevirince 700 bin € ediyordu, Sercan da 700 bin aliyordu. Jem ise 600 bin aliyordu. Yani toplamda 2 Milyon (Bilal'in parasi biraz daha fazla/az da olabilir)

Yani bu 3 oyunculardan"kurtuldugumuz" maas yükümlügünü tamamen tek bir oyuncuya bagladik tekrardan. Evet cok güzel kurtulduk bu adamlarin maasindan.

Bu paralari edecek bir oyuncu olsa neyse de ama bazilarinin gözünde süper bir stoper Serdar nasil olsa.

Birine de fesih için para verdik yanılmıyorsam. Hangisiydi o

Sergen'in cok güvendigi Ali naci de eren ve leiva'yi yazdi,bakalim sergen kendini nasil avutacak merakla bekliyoruz

Sen yine stoper alacaktın onada 3 filan verecektin Serdar aldığı değil yedek bile yapmayacağın lakin 2 milyon vermek zorunda olduğun paradan kurtuldun bu kadar basit.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Niasse gündemde olmadi ise ulan biz kac ay icin Eren icin ugrastik.. Bu yönetim tam yalanci capsiz ile dolu..

Uğraştıklarını düşünüyor musun.

Ölü taklidi yapıyorlardı. Riekerink farkedip Umut'u göndererek köşeye sıkıştırdı. Alelacele akıllarına gelen ilk isme gittiler.

3 ay sonra kovarlar Özbek yönetir takımı da.

Şu Levent midir nedir , başkanının izinden gidiyor . Önemli isimler yüzündenmiş peh. Yok ya sadece Eren'i alıp daha da forvet almayacaklar , ben Avrupadan kaliteli transfer yapabilme yeteneği olan yönetimi Özledim . Resmen 3 sene öncenin bjk'si olduk.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ali naci küçük ‏@nkucukk Doğrudur...Hatta bu transfere çözüm formülünü üreten de Rıza Çalımbay'dır...Detayları da @HurriyetSpor

takas + para hakkinda, yine Serdar gibi olacak gibi; 6 milyon istiyorlardi galiba, kesin 4 + Umut + Donk verip ikinci kazigi yemis oluruz, maasi da 2 milyon dan fazla olur

Nazifoglu ya güvenmeseydim keske

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt