Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olumlu baktığım transferlerden biri de Chedjou'ydu. O zaman soru yoktu da şimdi mi oldu yani :crushed:

Kaldı ki ben futboldan anlamadığımı, futboldan anlayandan anladığımı da ifade etmiş biriyim.

Pantilimon'u almışınız bu arada hayırlı olsun.

o kadar kaleciyle ne yapacagiz yaw

2. forvet için mutlaka Brumanın durumunu bekliyorlar..Bruma giderse Eren+Kruse veya Eren+Valencia yapmaya çalışırlar.

Satamadık işte :) Sercan in 750 bin alma maddesini bile ödemedi bursa. Bilal senden aldığı parayı almadan kapıdan çıkmaz diye emin ol kim verir o parayı Bilal Erdoğan? Jem de gitmedi Furkan gitti zaten. Furkanın sözleşmesini uzatıp öyle kiraladık 500 bine.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ödemediler cünkü basimizdaki capsiz herifleri bildikleri icin. Böyle salak adamlari bulsam ben de kulüp baskani olarak soymaya calisirim Anadolu takimi olarak.

Akil var mantik var, ne diyorum ki ikisi de yok bizimkilerde. Atip tutuyoruz burada ama bence bal gibi komisyon transferi Serdar.

Euro öncesi aday kadro aciklandiginda Serdar Aziz'in isminin arkasinda Galatasaray yaziyordu te o zamandan beri belliymis demek ki bu soktuklari kazik, bence tesadüf degildi o.

Sus payları vardır dostum. Bu tür oluşumlar sadece Arma sevdası için orada olmazlar.

kardeşim inan eskiden aktiftim hani forumlarına hala üyeyim 6 yıldır filan daha askere gitmemiştim 2010da geldim askerden
uA bitmiş çok yakın arklarım var görüştüğüm o kadar ama onlarda kimseyle gitmez buluşur 5 kişi 6 kişi gideriz alırız polarımızı eskiye duyduğumuz saygıdan ama inan şu an satılan kombinelerin çoğusu kale arkası yine benim tahminim 1000-1500 arası verilmiştir...bilet duymadım görmedim kendi fikrim...

Heh 3 sağ bek olur eğer alırsak ama 1 forvet olacak . Müthiş bir yönetimimiz var, linnes'i aldın kötü çıktı anladık ; ee niye uzatıyorsun Sabri'yle o Zaman , ee uzattın diyelim şimdi niye bir tane daha almaya karar veriyorsun pes. Gerçi bence o sol bektir sağ bek almazlar sanmıyorum , Sabri evladımız oynar en kötü derler .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ödemediler cünkü basimizdaki capsiz herifleri bildikleri icin. Böyle salak adamlari bulsam ben de kulüp baskani olarak soymaya calisirim Anadolu takimi olarak.

Akil var mantik var, ne diyorum ki ikisi de yok bizimkilerde. Atip tutuyoruz burada ama bence bal gibi komisyon transferi Serdar.

Euro öncesi aday kadro aciklandiginda Serdar Aziz'in isminin arkasinda Galatasaray yaziyordu te o zamandan beri belliymis demek ki bu soktuklari kazik, bence tesadüf degildi o.
Ben başımızdaki lerin mal olmadığını söylemedim yapacak bir şey yok dedim. Çöplerden kurtulmak için başka seçenek yok fener tam 3 yıl kadroya almadığı Serdar a eşek gibi ödedi parayı bizde ödeyecektik.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eren'e karsilik Umut'u aliyorlarsa tamam. Adamin 1 sene kontrati kaldi, bokunu cikarmasinlar bonservis bedeliyle.

6 ay sözlesmesi kalmis adama 2,5 veren Dursun 1 sene sözlesmesi kalmis adama 5 Milyon verir.

@nkucukk

Kısaca bir forvet ve bir orta saha transferi tamam Man. United maçı sonrasında G.Saray yönetiminin aldığı karar var Bek takviyesi de olacak

Sag bek alma karari almislardir

Sol bek icin zaten transfer gerekliydi ve riekerink raporuna yazmisti

sol bek diye yırtınıyorsunuzda asıl ihtiyacımız olan mevki sağ bek...ondan elimizde hiç yok

Sağ bek alternatifleri: Linnes, Sabri, Semih
Sol bek alternatifleri: Carole, Hakan

Valla şuradan bakınca pek sağ tarafa yapacaklarını sanmıyorum sol ağır basıyor carole sakatlanırsa orayı da dolduramayız :oley:

Bilal esasen iyi bir yedek oyuncusuydu. Hatta maliyetini dusununce Cemal olacagina Birlo olsaydi daha iyi olurdu.

Herneyse 3 ise yaramazdan kurtulup 1 ise yaramaz almak ve 4.5 milyon bayilmak mantikli bir is addedilmemeli.

Eren icin konusursak Donk, Umut, Tarik gibi isimlerden kurtulup 2m civari para verirsek olumlu. Ancak bize bir forvet daha gerekiyor.

Valla şuradan bakınca pek sağ tarafa yapacaklarını sanmıyorum sol ağır basıyor carole sakatlanırsa orayı da dolduramayız :oley:

Olcan'ı alırlar geri. Aldığı parayı kimse ödemez ztn.

kardeş hem sağ hem solbek oynayan oyuncularda var misal tarık çamdal.

ali naci küçük ‏@nkucukk 33 dk.33 dakika önce
Önce Lucas Leiva, sonra Eren Derdiyok... Riekerink'in ' Haftaya yeni oyuncular aramıza katılacak' sözleri resmiyete dökülüyor...

ali naci küçük ‏@nkucukk 31 dk.31 dakika önce
Resmi imzalar atılmadan hiçbir transfer yüzde 100 değildir ama yöneticiler dahi Eren Derdiyok ve Leiva'ya Galatasaray'da gözü ile bakıyor

ali naci küçük ‏@nkucukk 31 dk.31 dakika önce
Eren Derdiyok ve Lucas Leiva hayırlı olsun diyebiliriz bu yüzden artık... KAP bildirileri de hafta içi art arda gelir artık

ali naci küçük ‏@nkucukk 28 dk.28 dakika önce
Niasse bu transfer döneminde Galatasaray'ın gündeminde hiç olmadı Bony'i M. City kiralamak istemiyor...

ali naci küçük ‏@nkucukk 16 dk.16 dakika önce
Kısaca bir forvet ve bir orta saha transferi tamam Man. United maçı sonrasında G.Saray yönetiminin aldığı karar var Bek takviyesi de olacak

ali naci küçük ‏@nkucukk 14 dk.14 dakika önce
Yarın tüm bu konu başlıklarının tüm detaylar ve sıcak gelişmeler @HurriyetSpor gazetesinde olacak Herkese iyi geceler

Bonservis ödemeden Arbeloa'yı alıp hem sağ bek hem alternatif sol bek sorununu çözmek gibi hoş bir uygulama da olabilir.

Tabii bizim şartlarımızda olamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt