Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Gökmen ne bilmiş diyen arkadaslar vardı inanın özellikle bu sene çoğu şeyi direkt bildi , takip ettiğim için iyi biliyorum . Eren de bir ara unutulmuştu ilk o ortaya attı sonra bu Nevzat Ali Naci atladı , johansen falanı da ilk o dedi. Bugün de 2 forvet alacağız diyorlar dedi, umarım bu da tutar .

Sent from my iPhone using Tapatalk

ali naci küçük ‏@nkucukk 33 dk.33 dakika önce
Önce Lucas Leiva, sonra Eren Derdiyok... Riekerink'in ' Haftaya yeni oyuncular aramıza katılacak' sözleri resmiyete dökülüyor...

ali naci küçük ‏@nkucukk 31 dk.31 dakika önce
Resmi imzalar atılmadan hiçbir transfer yüzde 100 değildir ama yöneticiler dahi Eren Derdiyok ve Leiva'ya Galatasaray'da gözü ile bakıyor

ali naci küçük ‏@nkucukk 31 dk.31 dakika önce
Eren Derdiyok ve Lucas Leiva hayırlı olsun diyebiliriz bu yüzden artık... KAP bildirileri de hafta içi art arda gelir artık

ali naci küçük ‏@nkucukk 28 dk.28 dakika önce
Niasse bu transfer döneminde Galatasaray'ın gündeminde hiç olmadı Bony'i M. City kiralamak istemiyor...

ali naci küçük ‏@nkucukk 16 dk.16 dakika önce
Kısaca bir forvet ve bir orta saha transferi tamam Man. United maçı sonrasında G.Saray yönetiminin aldığı karar var Bek takviyesi de olacak

ali naci küçük ‏@nkucukk 14 dk.14 dakika önce
Yarın tüm bu konu başlıklarının tüm detaylar ve sıcak gelişmeler @HurriyetSpor gazetesinde olacak Herkese iyi geceler

Bir adam düşün ki kendi çalıştığı gazeteyi yalanlıyor.

Burası nasıl bir ülke yav.

ÇARE ISLA çök çök çök hem sağ bek oynar hem duruma göre libero aranan joker hem de biz de ucuza da oynar :D :D

Muslera
Arbeloa Mexes Serdar Carole
Lucas
Sneijder Selçuk
Bruma Balotelli Poldi​

+Cenk, Linnes, Hakan, Tolga, Sinan, Yasin, Eren

2.hafta şampiyonluğu ilan edecek kadro.

Leiva ya tamam, ama Eren facia ...
Kasımpaşa Ereni alabiliyor ise, biz niye alalım. Bizim adımız Galatasaray... Bize Dzeko ve Bony ayarında Oyuncular yakışır

Yahut Basel'e giden Doumbia yı niye almadik ozaman...madem Eren gelecek di... Onu geçtim niye bukadar zaman aldı, bir dandık Ereni transfer etmek ?!

Son düzenleme:
Galatasarayın 1.Forveti eren derdiyok olmamalı...

Daha kalibreli bir adam almaları lazımdı...o mevkiye yazık heba edecekler yine sezonu..Ayrıca 1 ortasaha 1 bek daha lazım...

Ama cemal kalıcı gibi şu durumda ortasaha düşünülmüyorsa

Kasımpaşa Ereni alabiliyorlar ise, bi niye alalım. Biz adamımız Galatasaray... Bize Dzeko ve Bony ayarında Oyuncular yakışır

Yahut Basel e giden Doumbia ya niye almadik ozaman...maden Eren gelecek... Onu geçtim niye bukadar zaman aldı bir dandık Ereni transfer etmek ?!
komisyon

Eren alınırsa, umarım yedek de çürür.
Bunun için Sinan ve Poldi ddn vazgeçmem.

Yahut Riekerink nasıl onay verir buna?

İnşallah bir Son Dak. Pürüz çıkar

Kasımpaşa Ereni alabiliyorlar ise, bi niye alalım. Biz adamımız Galatasaray... Bize Dzeko ve Bony ayarında Oyuncular yakışır

Yahut Basel e giden Doumbia ya niye almadik ozaman...maden Eren gelecek... Onu geçtim niye bukadar zaman aldı bir dandık Ereni transfer etmek ?!
Bi b.k anlamadim

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Donk+Chedjou+Olcan+Umut=Eren

Kasımpaşa'nın ihtiyaçları ve bizim kadromuz göz önünde bulundurulduğunda böyle bir takas olabilir.

Yav ağabey aklım mantığım almıyor artık yemin ederim. Bir ülke her konuda mı palavracı, yalancı, uydurmacı olur.

Bu ülkede güvenilecek hiç bir merci yok kardeşim artık maalesef.1TSK vardı onunda hali ortada işte....
İxtiri boktan kktc bile kimse adam yerine koymaz ciddi anlamda ordan 1 vatandaşlık alsammı diye düşünüyorum.

Spor gazeteciliği zaten kolpada elle tutulur hiç bir şeyi kalmadı maalesef bu güzel ülkenin...

Şükrü ERDEN

biraz türkçe dersi ver arife.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt