Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eren 1.9 milyon mu alacakmiş? Ya yeter artk bi defolup gidin

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu saydığın 3 sezonda herbirinde de sakatlıklar yaşamış :)

Dursun istifa!!!

Ha bu arada kardeşim, müzmin sakat kimlere denir? Sürekli kronik ( yani tekrarlayan ) bir sakatlığı varsa denir. Maç sayılarına bakmışsın kaç tane kaçırdığını , sana zahmet olmazsa sakatlıklara da bak. Orada üst üste aynı sakatlık varsa özür dilerim senden. Orada hep darbeye bağlı sakatlıklar var , bunun nedeni de Leiva ikili mücadeleyi çok seven biri olması. Şimdi mesela linnes sakatlanır mı ? Zaten boş gidip geliyor ama bu adam her sene illa ki darbeye bağlı sakatlık yaşayacak. Sonuçta fifa oyunu değil bu ? Umarım açıklayıcı olmuştur .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Copk-EzWYAADlAN.jpg:large
oley beee

hollanda, belçika ve ingiltere cham. liglerine kiralamak varken bize mi kiralayacaklar? hayatta inanmam.

Son düzenleme:
Adrian Ramos Türkiyede bi sezonda 27 gol atmazsa benim adim Ali Kemal olmasin

Yahu arkadaş anlamakta zorluk çekiyorum inanın ,Transfer sezonu başlarken herkes Eren diyordu,bazıları biz alamayız fenere, bjk ye gider diye hayıflanıyordu şimdi alma ihtimali var adam çöp oldu hayır eren gelmiş gelmemiş değil olay ben de kruse,bony,adriano isterimde şaşkınım çok

Bir diğer konu bizde oynarken ve alındığında itin bir tarafına sokup çıkardığınız bilal,sercan ve furkan değerli olmuş vay arkadas

Eren 2,5 ve umutla.donk maaşının tamamına alınırsa son derece karlı bir iş olur ama o zaman da emin olun burada tek ah umut vah donk.diyenler olacaktır

Sadece eleştiri olsun diye altı dolu olmayan bir.sürü gereksiz mesaj var burada

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynı şeyler amrabatta tarıkta ve diğer tüm kazıklarda söylendi bu da diğer bir kazık olucak

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

levent nazifoglu en son konusurken isimli oyuncularla ilgileniyoruz ülke gündeminden cekiniyorlar vs dedi

hadi biri leiva ama forvet kim yada kimlerdi sadece bony degildir bence

leiva ve eren bitti gibi.josue ve tolga ciğerci de gelirse ortasaha tamamdır.denayer,sağbek,solbek ve forvet şart.

E tamam da müzminlik nerede?

Adamın oynadığı maç sayısı ortada işte.

Google > Lucas Leiva Injury Prone

Bu kadar fazla ve farklı haber olmasını, adı çıkmışlığını yok saymam ve bundan dolayı ben şahsen istemem bu transferi.

Seni ikna etmek veya hemfikir olma zorunluğuda yok renkdaşım :)

Dursun istifa!!!

bu arada sağlam bir Tolga Ciğerci Ozan Tufan'ın kalitelisi,milli takımın da bankosu olur

Google > Lucas Leiva Injury Prone

Bu kadar fazla ve farklı haber olmasını, adı çıkmışlığını yok saymam ve bundan dolayı ben şahsen istemem bu transferi.

Seni ikna etmek veya hemfikir olma zorunluğuda yok renkdaşım :)

Dursun istifa!!!

Google'a injury prone yazıp neyi kanıtlamaya çalışacağız peki?

Adamın oynadığı maç sayısı belli diyoruz, sakatlıkları da belli.

Injury prone olma gibi bir durumu yok yani.

3 sezonda 102 maç oynamış, google'a ne yazarsak yazalım bu gerçek değişmeyecek sonuçta.

POCONG ‏@POCONGSOCCERi · 45 Min.Vor 45 Minuten

Sabar di Transfer Pogba, Manajer Galatasaray Puji MU

Pogbayi almisiz heralde

Herşeyden önce ismini geçelim alacağımız futbolcunun ahmet mehmet eren tarık tolga vs
Bize gelecek adam futbol aşığı olsun bu işi sevdiği için yapan para için ya da kontrat yapmak için gelen birisi olmasın yedek kalınca sinirlensin gol atamazsa hırslansın mücadeleyi bırakmasın.
Futbolu seven adam istediği kadar yeteneksiz olsun takıma çok ama çok katkı verir kim ne derse desin işte burda scout ekibi devreye giriyor illaki genç oyuncu değil bunların da araştırılması lazım kesinlikle içi geçmiş bir futbolcu alınmamalı.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt