- 12 Haziran 2013
- 9.980
- 6.042
- 1.843
POCONG @POCONGSOCCERi · 45 Min.Vor 45 Minuten
Sabar di Transfer Pogba, Manajer Galatasaray Puji MU
Pogbayi almisiz heralde
hüloooğğğ en büyük başkan Dursun başkan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pogbayi almisiz heralde
Pogbayi almisiz heralde
Adam futbolun en sert oynandığı mevkide o kadar tekmeyi sana bana atsalar ayağa kalkamayız bidaha.Google > Lucas Leiva Injury Prone
Bu kadar fazla ve farklı haber olmasını, adı çıkmışlığını yok saymam ve bundan dolayı ben şahsen istemem bu transferi.
Seni ikna etmek veya hemfikir olma zorunluğuda yok renkdaşım
Dursun istifa!!!
Bak asıl Tolga sakat , bazı arkadaslar illa sakat ibaresi yapıştıracaksa birilerine Tolga'ya yapsınlar . Adama omuz atıyorsun sakatlanıyor .
Sent from my iPhone using Tapatalk
kronik bir sakatlığı yokmuş,almanyadan biri yazmıştı geçen sezon fizik olarak toparlanmış,eğer uygun fiyatlara bitirilebilirse kalite olarak üst düzey oyuncu zaten sakatlanmasa dortmund,leverkusen falan yapardı
Google'a injury prone yazıp neyi kanıtlamaya çalışacağız peki?
Adamın oynadığı maç sayısı belli diyoruz, sakatlıkları da belli.
Injury prone olma gibi bir durumu yok yani.
3 sezonda 102 maç oynamış, google'a ne yazarsak yazalım bu gerçek değişmeyecek sonuçta.
Can, bu arkadaş 21 yaşında değil 3 sezon top oynamamış.
Dediğim senin fikrini değistirmen beni ilgilendirmiyor öyle bir niyetim yok. İstatistiklerle bir yere kadar.
İnternete Lucas Leiva ve İnjury Prone (müzmin sakatlığın ingilizcesi) yazdıktan sonra bu kadar fazla haber ve tartışma olmasını ben yok saymam.
Dursun istifa!!!
Mustafa sen internete girme yav. aklini çeliyorlarCan, bu arkadaş 21 yaşında değil 3 sezon top oynamamış.
Dediğim senin fikrini değistirmen beni ilgilendirmiyor öyle bir niyetim yok. İstatistiklerle bir yere kadar.
İnternete Lucas Leiva ve İnjury Prone (müzmin sakatlığın ingilizcesi) yazdıktan sonra bu kadar fazla haber ve tartışma olmasını ben yok saymam.
Dursun istifa!!!
Mustafa sen internete girme yav. aklini çeliyorlar
Muzmin sakatlar renkdasim.Tolga Ciğerci
Lucas Leiva
Serdar Aziz
Eren Derdiyok
bu 4 oyuncudaki ortak özelliği gören ?