Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Google > Lucas Leiva Injury Prone

Bu kadar fazla ve farklı haber olmasını, adı çıkmışlığını yok saymam ve bundan dolayı ben şahsen istemem bu transferi.

Seni ikna etmek veya hemfikir olma zorunluğuda yok renkdaşım :)

Dursun istifa!!!
Adam futbolun en sert oynandığı mevkide o kadar tekmeyi sana bana atsalar ayağa kalkamayız bidaha.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sağ bek elzem, sola alternatif gerek. Carole idare eder orayı. Orta sahaya Leiva ve Tolga yeterli şu aşamada. Ama Lassana imkanı varsa diğer ikisine her türlü tercih ederim. Stopere de Denayer geri gelsin, 1 sene daha idare etsin. Forvet için Eren uygundur ama yanına da işte bu diyeceğimiz bir golcü mutlaka lazım.

Özetlersek

Stoper Denayer veya daha iyisi
Orta saha Leiva + Ciğerci or Lass
Sağ bek Linnes satılıp transfer
Sol bek alternatif
Forvet 2 yeni transfer

Yuh, yazdık da 7 tane transfer lazım demişiz. Biz daha 2 transfer yaptık. :red:

Bak asıl Tolga sakat , bazı arkadaslar illa sakat ibaresi yapıştıracaksa birilerine Tolga'ya yapsınlar . Adama omuz atıyorsun sakatlanıyor .

Sent from my iPhone using Tapatalk

kronik bir sakatlığı yokmuş,almanyadan biri yazmıştı geçen sezon fizik olarak toparlanmış,eğer uygun fiyatlara bitirilebilirse kalite olarak üst düzey oyuncu zaten sakatlanmasa dortmund,leverkusen falan yapardı

kronik bir sakatlığı yokmuş,almanyadan biri yazmıştı geçen sezon fizik olarak toparlanmış,eğer uygun fiyatlara bitirilebilirse kalite olarak üst düzey oyuncu zaten sakatlanmasa dortmund,leverkusen falan yapardı

Valla bir sağ bek ve Eren alındıysa bir de forvet alsınlar da ne yaparlarsa yapsınlar . Hem sağ hem sol bek oynayabilen biri alınsa keşke . Bu linnes'e ilk geldiği günden beri kılım. Donk'un efendi hali gibi, istekli gibi ama vurdumduymaz kesinlikle .

Sent from my iPhone using Tapatalk

biri yazmıştı daha önce Alvaro Arbeloa aslında iş yapabilir 1-2 sezon nefes aldırır savunma lideri bile olabilir

Google'a injury prone yazıp neyi kanıtlamaya çalışacağız peki?

Adamın oynadığı maç sayısı belli diyoruz, sakatlıkları da belli.

Injury prone olma gibi bir durumu yok yani.

3 sezonda 102 maç oynamış, google'a ne yazarsak yazalım bu gerçek değişmeyecek sonuçta.

Can, bu arkadaş 21 yaşında değil 3 sezon top oynamamış.

Dediğim senin fikrini değistirmen beni ilgilendirmiyor öyle bir niyetim yok. İstatistiklerle bir yere kadar.

İnternete Lucas Leiva ve İnjury Prone (müzmin sakatlığın ingilizcesi) yazdıktan sonra bu kadar fazla haber ve tartışma olmasını ben yok saymam.

Dursun istifa!!!

Telles'ten Jose'den zarar etmedik Bruma'da da muhtemelen öyle olacak. Genç alalım şu takıma ya. Eren'e kötü oyuncu diyemem ama son transferini yapacak sonra Umut gibi iki sene sonra onuda başka takas için kullanacaksın.

Dediğim senin fikrini değistirmen beni ilgilendirmiyor öyle bir niyetim yok. İstatistiklerle bir yere kadar.

İnternete Lucas Leiva ve İnjury Prone (müzmin sakatlığın ingilizcesi) yazdıktan sonra bu kadar fazla haber ve tartışma olmasını ben yok saymam.

Dursun istifa!!!

Bence ne anlatmaya çalıştığını bir düşünsen daha iyi olur.

Injury prone olması için adamın mantıken maç kaçırması lazım di mi?

Oynadığı maçlara bakıyorsun son 3 sezonda 102 maç diyor, halen injury prone.

Muhtemelen senin baktığın yorumlar 5 sezon önce tendonunun gittiği dönem yapılmış yorumlardır.

Aşil tendonu kopan bir futbolcunun da o dönem öyle yorumlar alması normal. Bu kadar takılma bence.

Önemli olan sağda solda ne yazdığı değil, gerçeklerdir.

forvet konusunda en büyük kaçırdığımız balık Nicolai Jorgensen'dir adam 3m euroa Feyenoord'a gitti bize gelse çılgın atacaktı

mesela Kewell Liverpool'da müzmin sakattı,keşke gelmeseydi dimi ??ayrıca Leiva müzmin sakat falan değil

Dursun istifa!!!
Mustafa sen internete girme yav. aklini çeliyorlar

CownEiEWIAA1t7j.jpg

:red:

leiva da eren de sakatlığa yatkın oyuncular. sakatlığa yatkınlıkla müzmin sakat arasında fark var.

ayrıca Eren'in tekniği çok iyidir, leivayı da beğenmeme rağmen bizim oyuncular yanında makalele sayılır.

Cumhur Önder Arslan ‏@ArslanCumhur Galatasaray'ın transfer gündemiyle ilgili son durum ve gelişmeler:
Galatasaraylı yetkililerin verdiği bilgi: Leiva ve Liverpool'la anlaşma sağlandı, sözleşmedeki bazı detaylar için son görüşmeler yapılıyor.
Eren Derdiyok için bu hafta görüşmeler sıklaşacak. Galatasaraylı yetkililer, Eren için "Bize en yakın forvet adayı" ifadesini kullanıyor.
Galatasaray, Eren Derdiyok transferi için takas formülünü kullanmayı planlıyor. Kasımpaşa, Umut Bulut ve Donk'u istiyor.
Kasımpaşa Eren Derdiyok'a karşılık Galatasaray'dan Umut ve Donk'un yanı sıra bonservis ücreti de istiyor; pazarlıklar bu hafta sürecek.
Transfer döneminin başında Riekerink'in orta saha için 1 numaralı adayının Lassana Diarra olduğu bilgisine ulaştık.
Diarra'ya yönetimin verdiği onay sonrası görüşmeler başlıyor hatta mesafe alınıyor.
Ancak CAS'ın Diarra'ya verdiği 10 milyon Euro'luk ceza sıkıntı yaratıyor. Diarra bu rakamı imza atacağı kulübe ödetmek istiyor.
Niasse için Everton'a yapılan kiralama teklifi 1.3 milyon Euro seviyesinde.. Niasse, GS'den 1.7 milyon Euro istedi. GS bu rakamı çok buldu.
G.Saray yönetimi, Leiva transferinin tamamlanmasından sonra orta sahaya bir oyuncu daha almayı planladıklarını belirtiyor.
Yöneticilerin "Sürpriz aday" diye nitelediği ismin Hertha Berlin'de oynayan Tolga Ciğerci olduğu ortaya çıktı.

Yönetim, Hertha Berlin'in orta sahası Tolga Ciğerci ile prensipte anlaştı. Bonservisine 2 M € düşünülüyor. (Sabah)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt