- 31 Ağustos 2010
- 10.390
- 47
- 1.213
hakkaten iyiymiş başarılı olur gelirseTolga ciğerci burada sakatlanmazsa iyi transfer olur
Tolga Cigerci Hertha BSC [Skills against HSV] - YouTube
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hakkaten iyiymiş başarılı olur gelirseTolga ciğerci burada sakatlanmazsa iyi transfer olur
Tolga Cigerci Hertha BSC [Skills against HSV] - YouTube
ereni alırlar sonra önemli bir golcüyle görüşüyoruz derler uğraşırmış gibi yaparlar; sonra fiyat yükseldi vazgeçtik sadece erenle devam edicez derlerEreni alırlar bunlarda devre arası yine forvet ihtiyacı oluşur bi şekilde
gecen gün wolfsburg hazırlık macını izledim bas dost 11 oynadı adamların elinde onun dısında forvet kalmadı
kruseyi son anlarda aldı oyuna kruseyi satarlar belki ama dost öyle 3-5 milyona satmazlar
bony icinde gecerli bu bony şu an gidiyorum dese epl kulüpleri kuyruk olur,gercekci olalım hayal görmeyelim
ereni alırlar sonra önemli bir golcüyle görüşüyoruz derler uğraşırmış gibi yaparlar; sonra fiyat yükseldi vazgeçtik sadece erenle devam edicez derler
Ulan gene mi transfer yok Allah bin belanızı versin yav
Cenk, Eray, Sabri, Salih, Koray, Semih, Serdar, Hakan, Hamit, Birhan, Emrah, Tolga, Selçuk, Sinan, Yasin, Berk, Eren
17 yerli
+11 yabancı ideal olur.
Cenk, Eray, Sabri, Salih, Koray, Semih, Serdar, Hakan, Hamit, Birhan, Emrah, Tolga, Selçuk, Sinan, Yasin, Berk, Eren
17 yerli
+11 yabancı ideal olur.
erene karşı değilim ama bizi kandırmaları bir değil iki değil luiz adriano bas dost bony gibi isimler ortaya atıp heyecanlandırıyolar sonra erenle anlaştık yok yaaaBıktım yemin ediyorum ya her fırsatta gidip Türk oyuncu almalarından,ligden oyuncu almalarından bıktım ya