Mehmet Han
Cezalı
- 23 Nisan 2013
- 14.726
- 8
- 783
Etoyu alın 2 milyona biter bu iş
kasımpasa eren'e 6 istiyor. antalya min. 5 ister.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Etoyu alın 2 milyona biter bu iş
Çok Değil 3-5 ay önce Eren Fenerbahçe de haberleri geçince nasıl kaçırdık tüh ya diyenler şimdi Eren'e çöp muamelesi yapıyor Umutla kıyaslıyor. Eren'i Umutla kıyaslamak neyin kafası
Hava toplarının hepsini toplar, hızı gayet iyi, güçlü, şutları çok iyi, son vuruşları iyi daha ne istiyorsunuz.
Başkan Dursun Bunu Unutmayın
Çok Değil 3-5 ay önce Eren Fenerbahçe de haberleri geçince nasıl kaçırdık tüh ya diyenler şimdi Eren'e çöp muamelesi yapıyor Umutla kıyaslıyor. Eren'i Umutla kıyaslamak neyin kafası
Hava toplarının hepsini toplar, hızı gayet iyi, güçlü, şutları çok iyi, son vuruşları iyi daha ne istiyorsunuz.
Eren kötü oyuncu değil ama 1. forvet olarak alınırsa büyük hayal kırıklığı olur
Arkadaşlar yeri değil ama buraya yazmak istedim.. Donanımhaber başta olmak üzere birçok yerde Manu maçından sonra Carole'ü karalama kampanyası başlatılmış resmen.. Maçın geniş özetini izledim Allah aşkına önündeki libero yanındaki stoper çöpse adam ne yapsın.. Karşısında da yılların valenciası var..Ben de sandım valencia bunu 10 kere yatırdı kaldırdı .. Adam ne yapsın Manu full bizim soldan gelmiş tabiki ceza sahasına ortalar yapılacak içerideki geri zekalılar ve donk-hamit çöplerinin cezasını bu çocuğa kesmeyelim.. sağduyulu davranın carole iyi bir oyuncu