Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serdar'a 4,5 veren bir kulübe, Eto'yu 2'ye verirler mi yahu.

biraz sakin olmak lazım dün her şey güllük gülistanlıktı şimdi "transferler tamam" diyenler "pürüzler çıktı" diyor ve diyecek. Yarın mı? kesin yeni yeniden "transferler bitti" diyecekler. Bu yüzden GSC ahalisini sükunete davet ediyorum.

Çok Değil 3-5 ay önce Eren Fenerbahçe de haberleri geçince nasıl kaçırdık tüh ya diyenler şimdi Eren'e çöp muamelesi yapıyor Umutla kıyaslıyor. Eren'i Umutla kıyaslamak neyin kafası :D

Hava toplarının hepsini toplar, hızı gayet iyi, güçlü, şutları çok iyi, son vuruşları iyi daha ne istiyorsunuz.
Başkan Dursun Bunu Unutmayın

FIFA Menajeri Mesrun İzet: "Galatasaray, Lassana Diarra'ya 2 yıllık sözleşme önerdi. Şu an eşi Türkiye'ye gelmek istemiyor." (Radyospor)

Gell ulaaaan geeeeeellll

Çok Değil 3-5 ay önce Eren Fenerbahçe de haberleri geçince nasıl kaçırdık tüh ya diyenler şimdi Eren'e çöp muamelesi yapıyor Umutla kıyaslıyor. Eren'i Umutla kıyaslamak neyin kafası :D

Hava toplarının hepsini toplar, hızı gayet iyi, güçlü, şutları çok iyi, son vuruşları iyi daha ne istiyorsunuz.

Bende bunu yazıcaktım ulan tamam fazla para verirsek laf yapında Eren harbiden iyi futbolcu kac macını tam anlamıyla izlediniz yani hiç birseyi begenmeyen bir taraftar var ha cok para verirlerse tamam söylen ama cöp demek harbiden ayıp be.

kendi kendine gelin güvey olmayın geçen senede burada ibra gelecek diye 2 ay kafayı yedik bu sene daha gerçekçiyiz erene bile razıyız ama o bile bizim yönetimin çapını zorluyor bu yüzden burada hayali kadro kurup eren iyi eren mükemmel demek yerine bekleyin önce alınsın ondan sonra tartışalım daha fol yok yumurta yok ereni gol kralı yaptınız

Ulan hay ben sizin gibi transfer komitesini sizin gibi başkanı hergün yeni bir isim atıyorlar ortaya demekki gerçekten kimseyle ciddi ilgilenilmiyor

Allah belanı versin DURSUN inşallah tez vakitte gidersin Ahllahtan tek tesellim bu koca klüp ne hala geldi antaspor kasımpaşa başkanının diline düştük lan

Suarez veya bilmem bony getireceklerini zannediyor millet bu yönetimin. Eren i alamayıp umut bulut ayarında futbolcu gelirse ağlamayın da sonra.

Transfer dönemi bittiginde sergen'den hesap soracak babayigitler var forum'da

Sergen'i uyarin da fazla tahrik etmesin insanlari

Milyonlari evde zor tutuyoruz

Eren kötü oyuncu değil ama 1. forvet olarak alınırsa büyük hayal kırıklığı olur

Kendinizi beklentiye sokmayın demiştim arkadaşlar. Kimse ama kimse gelmeyecek diyorum size.

Mevcut kadro ile çabalayacagız işte. Olcan ve Umutta takımda kalır. bi tarık gider.

eren'e kimsenin çöp dedigi yok. 6m euro bonservis ile gelirse büyük kazık olur.

3m euro'dan fazlası verilmemeli +donk-umut'u kasımpasaşa'ya kasmak suretiyle.

Arkadaşlar yeri değil ama buraya yazmak istedim.. Donanımhaber başta olmak üzere birçok yerde Manu maçından sonra Carole'ü karalama kampanyası başlatılmış resmen.. Maçın geniş özetini izledim Allah aşkına önündeki libero yanındaki stoper çöpse adam ne yapsın.. Karşısında da yılların valenciası var..Ben de sandım valencia bunu 10 kere yatırdı kaldırdı .. Adam ne yapsın Manu full bizim soldan gelmiş tabiki ceza sahasına ortalar yapılacak içerideki geri zekalılar ve donk-hamit çöplerinin cezasını bu çocuğa kesmeyelim.. sağduyulu davranın carole iyi bir oyuncu

Eren kötü oyuncu değil ama 1. forvet olarak alınırsa büyük hayal kırıklığı olur

şu ortamda olmaz. en uç umut'a kalacagına eren'e kalsın.

eren düzenli oynarsa mevcut hücum hattı içinde her sekil katkı sağlar.

-sneijder
-podolski
-bruma
-sinan

santrafor arkası ekibi tamam zaten, santraforu bekliyorlar.

Arkadaşlar yeri değil ama buraya yazmak istedim.. Donanımhaber başta olmak üzere birçok yerde Manu maçından sonra Carole'ü karalama kampanyası başlatılmış resmen.. Maçın geniş özetini izledim Allah aşkına önündeki libero yanındaki stoper çöpse adam ne yapsın.. Karşısında da yılların valenciası var..Ben de sandım valencia bunu 10 kere yatırdı kaldırdı .. Adam ne yapsın Manu full bizim soldan gelmiş tabiki ceza sahasına ortalar yapılacak içerideki geri zekalılar ve donk-hamit çöplerinin cezasını bu çocuğa kesmeyelim.. sağduyulu davranın carole iyi bir oyuncu

manu'nun oyuna giren topcuları ile bizim girenlere bakmak yeterli.

5 yememiz gayet doğaldır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt