Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eren çift vatandaş sanırım bizde yerli statüsünde oynayabiliyordur herhalde varmı bilen

eskiden eren transferine söverdim ama artık öyle bir hale geldik ki forvetsiz kalmaktansa erenin oynayacağını bilmek sevindirici katkı mutlaka sağlar ben yeni bir forvet daha alacaklarını sanmıyorum ama eğer niasse gelirse forvet hattımız kendi lig seviyemize göre muhteşem olur

Orta Saha ya da Leiva yerine Hürriyet ı aldık mi böyle 4-5 Mil.'a ... Ozaman bak Keyfimize

Diego Rolan'ı almamız mümkün değil.Brumayı satmamız gerek 15-20 ye anca.Everton 15 verdi satmadılar rolanı

154f1bb16db2db5f678c04f2c9b93894.jpg

Adalet mi lan bu ??

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ya cidden linnes cok sırıtıyo sag bekte defansif yönü berbat ötesi

ya Jan Olde Riekerink hocam brumanın üstüne düştüğü gibi linnes'in üstüne düşüp mükemmel bir sağ bek yaratacak ki çok zor yada Valencia olabilir fransa ikinci liginde bir eleman vardı Carolenin sağ bek versiyonu o olabilir ucuz alınacaksa geçen sene fransa 1.liginde oynadılar bu sene küme düştüler acilen çökmek lazım Valencia olmaz sa adıda Hamari Traoré

Dursun'u hic sevmesemde adam trabzon cetesinin inlerine girdi

Bi selcuk kaldi cete'den oda takim kaptani o yuzden kalabilir

Statistic 1905 ‏@Statistic1905 58 sn.59 saniye önce
SON DAKİKA! Galatasaray ile hazırlık maçı yapacak olan Atletico Madrid güvenlik endişesi nedeniyle Türkiye'ye gelmeme kararı aldı!( Fanatik)

Umarım bu haber doğru değildir takımın son halini görmek gerekiyor

Bu Diego Rolan'ı gerekirse Podolskı'yı satıp yine alalım gerçekten müthiş bir oğlan yav gol kralı olur gelirse kesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt