Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TRT Spor Muhabirine göre Eren ve Leiva bitti.

Buna ilaveten bir ST ve bir orta saha daha alınacak. (Orta saha belki, lakin bir ST daha kesin miş) Genç, pahalı olmayan, Eren ile tatlı bir rekabete girecek kıvamında....

Kruse'nin geleceğini sanmıyorum o nedenle Kruse yerine orada Poldi de oynayabilir. Bu durumda 3-5-2'yi ancak şöyle oynayabiliriz:

Muslera
Chedjou Serdar Hakan
Linnes Leiva Selçuk Carole
Sneijder
Eren Podolski

Şimdi şahsen 3-5-2 benim en sevdiğim ve futbol için en doğru bulduğum bir diziliştir ama oynanması da bir o kadar zordur. Bu dizilişle oynamak için en önemli iki bölge kanatlar. Çünkü bu sistemde en fazla yük bu iki oyuncuya düşüyor. Eğer elinde kaliteli iki kanat/bekin varsa denenir.

Dediğim gibi 3-5-2 benim en sevdiğim diziliştir ama şöyle bir gerçek de var ki bizim elimizde Bruma ve Sinan diye iki oyuncumuz daha var. Bu oyuncular bizim için çok önemli olduğundan ve kendilerini 3-5-2'nin kanatlarına koyamayacağımız için 4-2-3-1 oynamalıyız. Ha bi de Eren-Kruse demişsin ki bu durumda Podolski de dışarıda kalır. Dediğinin olması imkansız yani.
Dostum,bu takım 30 gol bile atamaz..Eldeki oyunculardan Bruma mutlaka oynamalı ve o zaman bile 4.5 hücum oyuncusu oluyor..Zaten bu eldeki kadroyla imkansız..Denayer bence cuk oturur..Diarra keza aynı..Valencia veya Kruse..

lucas 29 yasinda yanina bir genc oyuncu lazim johansen, birde forvete niasse transferi kapatabilirler.

TRT SPOR: Beşiktaş Vlad Chiricheș'i istiyor.

(Doğru ise lanet olsun.... FB Škrtel; BJK Chiricheș; GS Aziz )

Dostum,bu takım 30 gol bile atamaz..Eldeki oyunculardan Bruma mutlaka oynamalı ve o zaman bile 4.5 hücum oyuncusu oluyor..Zaten bu eldeki kadroyla imkansız..Denayer bence cuk oturur..Diarra keza aynı..Valencia veya Kruse..

Ben Eren-Kruse ile 3-5-2 oynayamaz mıyız demeni yorumladım. O postta ne Denayer ne Diarra ne de Valencia'nın adı geçmediğimden eldeki mevcut kadromuza Eren-Kruse'yi monte edip 3-5-2 için de en mantıklı oyuncuları seçip yerleştirdim.

Valencia tam 3-5-2'nin sağında oynayabilecek bir oyuncu. Defans üçlüsüne Denayer, defansın önüne de Diarra iyi gider tabi ki ama Bruma mutlaka oynamalı derken de kendinle çelişmişsin çünkü Bruma'nın 3-5-2'de yeri yok. Zorlasan Robben'in milli takımda oynadığı gibi yardımcı forvet tarzında oynayabilir belki.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Umutu ikna etmeye çalışılıyormuşlar kasımpaşa ya gitmesi için

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TRT Spor Muhabirine göre Eren ve Leiva bitti.

Buna ilaveten bir ST ve bir orta saha daha alınacak. (Orta saha belki, lakin bir ST daha kesin miş) Genç, pahalı olmayan, Eren ile tatlı bir rekabete girecek kıvamında....

Sıçtık o zaman Eren 1. forvet olacak bari yanına Niasse Gastón Rodríguez Enner Valencia Divock Origi filan birisini kiralasınlar şaka maka Divock Origi'yi kiralayabilsek çok çok iyi olurdu

Coyy04yWgAAaYEx.jpg

Geçen sene kargalar hücum olarak bizden daha iyiydi ama bu sene sosa ve gomez ile çöp oldular , eto bence gomez etkisi yapamayacak . Bu durumda biz gerçekten iyi bir forvet daha alırsak manyak hücum hattı olur . Objektif bakarsak en iyi defans fenerde ki yine en az gol yiyen takım olur bu sene bir de vitor reis orada( Allah başımızdan eksik etmesin ) :) buna karşın bol gollü maçlarda bizim olacak. Gerçekten iyi bir stoper alsak belki daha da umutlu bakardım neyse , umarım sağ bek ve iyi bir forvet daha alırız ; Leiva geldi kabul ediyorum. Bunlar olur mu çok zor .

Ben Eren-Kruse ile 3-5-2 oynayamaz mıyız demeni yorumladım. O postta ne Denayer ne Diarra ne de Valencia'nın adı geçmediğimden eldeki mevcut kadromuza Eren-Kruse'yi monte edip 3-5-2 için de en mantıklı oyuncuları seçip yerleştirdim.

Valencia tam 3-5-2'nin sağında oynayabilecek bir oyuncu. Defans üçlüsüne Denayer, defansın önüne de Diarra iyi gider tabi ki ama Bruma mutlaka oynamalı derken de kendinle çelişmişsin çünkü Bruma'nın 3-5-2'de yeri yok. Zorlasan Robben'in milli takımda oynadığı gibi yardımcı forvet tarzında oynayabilir belki.

O kurduğun takıma Brumayı sokmazsan inan 30 gol atamayız..Ayrıca 20 yaşında adam,bir ileri bir geri koşmasını öğrenecek,defansa yardım etmeyi de seve seve öğrenecek..
Neyse olmayacak hayaller için kafa yormayalım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt