Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Antuda ne kadar cahil var ya . Biraz önce baktım da Leiva'yı 30'u geçmiş diyen mi , bruma iyiyse sporting niye bıraktı mı diyen mi dersin ( kafasız Google'ye girip baksa bruma'nın zorla gittiğini öğrenecek ) yazık ya.

Sent from my iPhone using Tapatalk
[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
cranberries88 - 01.08.2016 20:52[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]
bos.gif

Bu 6s neymis Yasinle Buruma kanatlariyla senede 10 golu zor atan eren ve kariyeri boyuncu toplasan 10 gol atmamis 30 yasini gecmis leiva ile muthis hucumcu takım oldular Savumalarindaki komediyi söylemeye gerek bile yok
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ok.gif
66YozgatFB - 01.08.2016 21:00[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]
bos.gif

Yasin
lol.gif

Bruma
lol.gif
adam da beyin yok sokak topcusu sanki ki öyle beyinsiz olmasa sporting yollamazdi ve üc bes hazirlik macinda iyi oynadi diye bana süper adam kesildi
biggrin.gif

Sinan

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

harbi mal bunlar

O kurduğun takıma Brumayı sokmazsan inan 30 gol atamayız..Ayrıca 20 yaşında adam,bir ileri bir geri koşmasını öğrenecek,defansa yardım etmeyi de seve seve öğrenecek..
Neyse olmayacak hayaller için kafa yormayalım :)

Renktaş ben de Bruma'yı mutlaka kullanmamız lazım diye 352 oynayamayız diyorum. Bruma sadece ve sadece Eren'in yanında yardımcı forvet tarzında oynayabilir orada da göstereceği performans şüpheli. Oyuncunun oyun tarzını değiştirmek yerine en iyi yapabildiği meziyetlerinden maksimum verim almak daha mantıklı değil mi?

Geçen sene kargalar hücum olarak bizden daha iyiydi ama bu sene sosa ve gomez ile çöp oldular , eto bence gomez etkisi yapamayacak . Bu durumda biz gerçekten iyi bir forvet daha alırsak manyak hücum hattı olur . Objektif bakarsak en iyi defans fenerde ki yine en az gol yiyen takım olur bu sene bir de vitor reis orada( Allah başımızdan eksik etmesin ) :) buna karşın bol gollü maçlarda bizim olacak. Gerçekten iyi bir stoper alsak belki daha da umutlu bakardım neyse , umarım sağ bek ve iyi bir forvet daha alırız ; Leiva geldi kabul ediyorum. Bunlar olur mu çok zor .

Ah iyi bir Stoperimiz olsa Sağ bek'e bile gerek kalmayacaktı renktaş ama böyle Aymen Abdennour gibi bir stoperimiz olsa kesin şampiyonuz

ok.gif
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]
bos.gif

Bu 6s neymis Yasinle Buruma kanatlariyla senede 10 golu zor atan eren ve kariyeri boyuncu toplasan 10 gol atmamis 30 yasini gecmis leiva ile muthis hucumcu takım oldular Savumalarindaki komediyi söylemeye gerek bile yok
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ok.gif
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]
bos.gif

Yasin
lol.gif

Bruma
lol.gif
adam da beyin yok sokak topcusu sanki ki öyle beyinsiz olmasa sporting yollamazdi ve üc bes hazirlik macinda iyi oynadi diye bana süper adam kesildi
biggrin.gif

Sinan

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

harbi mal bunlar

Şimdi Allah var akıllı insanlar da içinde , onlar da büyük ihtimal işi gücü olan akıllı insanlar . Objektif bakmak bu ülkede neden bu kadar zor . Bu forumda herkes kuşların defansını övüyorsa ey antu sen de Alper , atıf gibilerle Bruma'ya laf atma bir zahmet .

castillo cok iyi oyuncu vermek istemiyorlarmis ama trabzon bir kisim parayi ödemis bile.

Ah iyi bir Stoperimiz olsa Sağ bek'e bile gerek kalmayacaktı renktaş ama böyle Aymen Abdennour gibi bir stoperimiz olsa kesin şampiyonuz

Ya Eren'in yanına iyi birini daha alsalar , artık bir şekil defansı hallederiz . Zaten Serdar çok kötü oyuncu değil, sadece fazla para verdik ; göze batıyor doğal olarak . Hakan ve chedjou da idare ediyor işte .

12 gün var bjk maçına,Allah aşkına bi hazırlık maçı ayarlayın.bruma ve sinanı izleyek.

Alın Kruse yı... Muazzam ofans hattımız olur. Bir Pivot ST ve bir oynayan ST.

2-3 Yıl Başımız ağrımaz

ok.gif
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]
bos.gif

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ok.gif
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]
bos.gif

Yasin
lol.gif

Bruma
lol.gif
biggrin.gif

Sinan
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

harbi mal bunlar

monaco'yu yenmeleri gecen sezonki ezikliklerini unutturmus. bunlar böyle bir galibiyete herseyi unutabiliyor, yoksa aziz nasıl 18 yıldır baskan olacaktı.

ne ise böyle devam etsinler, aziz bassın kırbaçı bunlara.

josue ve tolga ciğerci de yolda gibi ha...denayer ve solbek-sağbek oynayabilen biri şart.

Renktaş ben de Bruma'yı mutlaka kullanmamız lazım diye 352 oynayamayız diyorum. Bruma sadece ve sadece Eren'in yanında yardımcı forvet tarzında oynayabilir orada da göstereceği performans şüpheli. Oyuncunun oyun tarzını değiştirmek yerine en iyi yapabildiği meziyetlerinden maksimum verim almak daha mantıklı değil mi?

Herşey mükemmel olacak diye bir şart yok :) Orta sahan Diarra-Leiva-Forvet Kruse veya Valencia olduktan sonra Bruma da oynar :)

ok.gif
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]
bos.gif

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ok.gif
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]
bos.gif

Yasin
lol.gif

Bruma
lol.gif
biggrin.gif

Sinan

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

harbi mal bunlar
Bu futbol ozurlusu yozgatli bizim forumda takiliyor haberiniz olsun

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt