Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Linnes+tarık olcan donk salih kimi isterlerse verelim en azından hızlı gidip dönebiliyor Cavanda

Olcan'la takas yapılabilir sonuçta bize gelmeden önce orada baya iyi oynuyordu belki teklif edersek kabul ederler üstüne umut'u da verebiliriz o da zamanında baya gol atmıştı :D Umut + Donk >>> Cavanda aslında fena olmadı :D :D

.........................muslera.......

....cavanda....denayer....s.aziz....carole....

.......................lucas.............

muazzam bir savunma hattı olur.

Brumaya harbiden laf mı attılar

Adamlara gelen nerdeyse her yetenek çöp olup unutuluyor

Defansımız büyük sıkıntılar verecek, Cruzerio'dan Dede veya Mainz'dan Stefan Bell gibi uzun boylu bir stoper almazsak her maç gol yeriz.

Birisi ManU Valencia'yı gözden çıkardı yazdı adam kafamda yer etti resmen. Sağ kanadı tek başına uçurur adam.

Ne olur be alsak ölür müsün Özbek :(

Aziz Üstel ‏@aziz_ustell 1 sa.1 saat önce
Lieva, Niasse ve Bas Dost transferleri bitmiş(miş) yarın KAP'a bildirilecek(miş)

Acaba ne demek istemiş :D :D

Bir ön liberonun isi gol atmak olmadigi icin ha 1 atmis ha 3 atmis bunlar cok ama cok kücük detaylar.

224 macta bir gol bana garip geldi ama. Sonucta bu adam melo ile ayni bolgede oynuyor. Melonun her sene en az 5 golu vardi bizde yanlis hatirlamiyorsam. 224 macta beni koysan bende en azindan bir gol atardim diye dusunuyorum. Lucas cok takip ettigim bir oyuncu degil ama hucum katkisi acisindan kafamda bir soru isareti belirdi isin acikcasi.

yönetim idare eder is yapiyor bu sene cogu cöpü cikardi elden, hatta takas yaparak.
ihtiyacimiz olan bölgelere transfer yaptilar.
ama eren tek forvet olarak zor götürür o yüzden bi forvet sart.
niasse mesela birde leiva 29 yasinda seluck 30 üstünde bu yüzden oraya
johanseni alabilirseler iyi olur genclestirmek adina.
ulan bu yönetimede iyi laflar kulanacakmisiz !

Yarın salı büyük gün

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt