Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Şu an NTVSporda yorum yapan adam kimdir?

sneijderin antrenman görüntüleri var mı?

Bugün antremana çıksa bi ihtimal oynardı ama bence kadroya almayabilir Fatih Hoca hafta sonu

S.Aleykum renktaşlar..Hemen hemen en yoğun konu transfer nöbeti olduğu için buraya yazıyorum..Bilen arkadaşlar vardır belki...Taksim Hacıosman hattında makinistlik yapıyorum...En son fener maçında trende olan bir şeyi sizlerle paylaşıcam...Nerden çıktı şimdi birden diyebilirsiniz..Malum maç günleri trenler baya yoğun oluyor..Biz makinistler için çok sıkıntılı yorucu geçiyor maç zamanları..Neyse konuya geliyorum...Eziklerle maç günü seyrantepede trenden indikten sonra ağlayan bir kız vardı..İnerken bizim taraftarlr birkaç kişi elliyordu resmen.. ..Bi sorun olup olmadığını sordum..Trende bizim taraftarlar tarafından elli tacize uğradığını öğrendim..Gördüğüm doğruydu yani... Hepimizin annesi kardeşi eşi dostu sevgilisi kullanıyor bu ulaşım araçlarını..Sizden ricam çevrenizde böle olaylara tepkisiz kalmamanız...En yoğun katılımcı bu konuda olduğu için buraya yazdım..Sıksık değişik zamanlarda alıntılayıp diğer renktaşlarıda uyarmanızı istiyorum...Bizlere her maç zaten ana bacı trende küfür ediliyor..Utanıyorum o şerefsizlerden..Okumak için vaktini harcayan tüm renktaşlarıma teşekkkür ederim...
Cok güzel bir konuya deginmissin.

Turkısh Airlines'in Yaptığı ' DÜNYACA ÜNLÜ YILDIZLAR HANGİ TÜRK TAKIMININ TARAFTARI ' Uygulamasında Top 10'u böyle Sıraladı.

Cristiano ronaldo > Besiktas

Lionel Messi > Galatasaray

Alexis Sanchez > Fenerbahçe

Arjen Robben > Fenerbahçe

Frank Ribery > Galatasaray

Karim Benzema > Galatasaray

İlker Casillas > Beşiktaş

Samuel Eto'o > Galatasaray

İniesta > Galatasaray

Puyol > Galatasaray

Kaynak > Turkısh Airlines

Önder Özen'in Belhanda yorumu: Rakibin içinden de dışından da geçebilir..

Önder Özen hala FIFA 2000'in etkisinde kalmış anlaşılan :D

Önder ÖZEN miş... Adam çok kalite yorum yapıyo bence

S.Aleykum renktaşlar..Hemen hemen en yoğun konu transfer nöbeti olduğu için buraya yazıyorum..Bilen arkadaşlar vardır belki...Taksim Hacıosman hattında makinistlik yapıyorum...En son fener maçında trende olan bir şeyi sizlerle paylaşıcam...Nerden çıktı şimdi birden diyebilirsiniz..Malum maç günleri trenler baya yoğun oluyor..Biz makinistler için çok sıkıntılı yorucu geçiyor maç zamanları..Neyse konuya geliyorum...Eziklerle maç günü seyrantepede trenden indikten sonra ağlayan bir kız vardı..İnerken bizim taraftarlr birkaç kişi elliyordu resmen.. ..Bi sorun olup olmadığını sordum..Trende bizim taraftarlar tarafından elli tacize uğradığını öğrendim..Gördüğüm doğruydu yani... Hepimizin annesi kardeşi eşi dostu sevgilisi kullanıyor bu ulaşım araçlarını..Sizden ricam çevrenizde böle olaylara tepkisiz kalmamanız...En yoğun katılımcı bu konuda olduğu için buraya yazdım..Sıksık değişik zamanlarda alıntılayıp diğer renktaşlarıda uyarmanızı istiyorum...Bizlere her maç zaten ana bacı trende küfür ediliyor..Utanıyorum o şerefsizlerden..Okumak için vaktini harcayan tüm renktaşlarıma teşekkkür ederim...

Icip icip maca gidiyorlar onlar ve onun gibiler sonra ne yaptiklarini bilmiyor serefsizler. Sonra Galatasarayliyim diye geziniyorlar :SS: Böylerini ciril ciplak soyup kariköye salacaksin. sirtlarinida yazi yazarsin kuslar anlarlar nede olsa TOP oynamasini iyi biliyorlarmis kuslar :b5:

zamanında fotomaç benim hayatımı çok kararttı:sad007:

:) Galatasay'ın yeni Hagi'si kim yarın açıklanıyor, ertesi gün biri açıklanır bir sonra ki günde yeni bir isim ama altta aynen bu ..... kübü ile çıkan problem yüzündne rota .... döndü her konud anlaşıldı yarın son prüzlerde görüşülüp...... bu döngü hep devam ederdi Di Baggio - Gallardo - Zidane (Zidane'a açık çek) vs. vs . :)

:)

Turkısh Airlines'in Yaptığı ' DÜNYACA ÜNLÜ YILDIZLAR HANGİ TÜRK TAKIMININ TARAFTARI ' Uygulamasında Top 10'u böyle Sıraladı.

Cristiano ronaldo > Besiktas

Lionel Messi > Galatasaray

Alexis Sanchez > Fenerbahçe

Arjen Robben > Fenerbahçe

Frank Ribery > Galatasaray

Karim Benzema > Galatasaray

İlker Casillas > Beşiktaş

Samuel Eto'o > Galatasaray

İniesta > Galatasaray

Puyol > Galatasaray

Kaynak > Turkısh Airlines

[video=youtube;stT_SGxH9ug]https://www.youtube.com/watch?v=stT_SGxH9ug[/video]

:sgr: :sgr:

Sneijder geldigine göre bence orta saha'ya Melo gönderilince bir defansif ön libero almak lazim.

Fatih Terim'in de bir ara olursa alalim dedigi Cambiasso ve Thiago Motta gibi iki üstattan birisi alabilirsek harika olur düsüncesindeyim. Cambiasso haliyle genc yetenek degil, Motta da öyle ve Paris'te gözden cikarilmis durumda. Moratti baskanla neden bir kez daha masaya oturmayalim :confused: Ön libero almazsak fazla ofansif oluruz gibi duruyor, kanat oyuncusu da mutlaka transfer edilecektir. Böyle büyük isimli birini getirirsek bir kez daha gündemde oluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt