GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 9)
Özgür Kızılaslan

Transfer Nöbeti (Arşiv 9) Sayfa 11

Özgür Kızılaslan ·

Cevap
9,4K
Okunma
579,5K
Sayfa
11/470
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Chedjou'yu Alex'e 10 kere tercih ederim. Alex iyidir hoştur ama bizim sisteme uymaz. Özellikle orta sahadan destek alamadığımız için her iki stoperin de son derece hızlı ve hamleli olması gerekiyor. Lyon'da iyi kötü idare eden Cris bizde madara olmuştu. Bu gün al Cris'i koy İBB'ye, Kasımpaşa'ya, Karabük'e takır takır top oynar.

Bize Lua Lua'yla, Webo'yla, Uche'yle birebir kaldığında yetişip ayağından topu alacak oyuncu lazım.

adamin lakabi Tank..Psv ve Chelsea de iyi is cikardi :D

c84301d810

:tank:

Biri bana uefa nin devre arasi yeni oyunu ekleme maddesini koysun suraya ben bi okuyacam

O ayri tabiki. Ona birsey diyemem. Begenmeyebilirsin. Ama en verimli döneminde Alex simdi. Bence cok faydali olur.

Ama Chedjou da faydali olur. Arastirdim, kötü futbolcu diyen yok. Herkes cok iyi stoper diyor.

Chedjou tam bizlikdir...

her zaman diyorumm. bir oyuncu kendi mevkisi dışında 1-2 bölgede oynuyorsa, asıl rotasyon budur..

çok yönlü adam almakta her zaman fayda var..

Chedjou'yu Alex'e 10 kere tercih ederim. Alex iyidir hoştur ama bizim sisteme uymaz. Özellikle orta sahadan destek alamadığımız için her iki stoperin de son derece hızlı ve hamleli olması gerekiyor. Lyon'da iyi kötü idare eden Cris bizde madara olmuştu. Bu gün al Cris'i koy İBB'ye, Kasımpaşa'ya, Karabük'e takır takır top oynar.

Bize Lua Lua'yla, Webo'yla, Uche'yle birebir kaldığında yetişip ayağından topu alacak oyuncu lazım.
dany var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt