Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

şuan eksiklerimiz.sol bek defans ve sağ açık..sağ kanatta hiç etkili değiliz.

[video=youtube;8a6B6LXvDIE]https://www.youtube.com/watch?v=8a6B6LXvDIE&feature=youtu.be[/video]

Sezon sonu iskeletin Muslera-Eboue-Sneijder olmasini istiyorum ben. Görüldügü gibi Amrabat yetersiz bir adam, Dany her nekadar bir türlü idare etse ve iyi niyetli olsa dahi en fazla yedek olabilir, Melo'da bu sene kötü, Elmander vasat, Baros-Ujfalusi zaten gidecek. Riera'da 31 yasina girecek. Yaz sezonu cok saglam 3 yabanci transferi bekliyorum ben. Dany yedek olarak kalabilir, Amrabat'a 4 milyon ve üzeri teklif gelirse hemen gönderilmelidir.

Bu sene çeyrek görüp şampiyon da olursak seneye yerli kadronun;

*Selçuk

*Gökhan İnler (10 bırakırlar eminim oyuncu ikna olursa çünkü yaşı artık pek transfer imkanı tanımaz Napoli verecektir.)

*Serdar Taşçı (devre arası alamasak bile sezon sonu alabılecegımız dusunuyorum duzenlı Şl de olmak ıster kı kendının de bu konusda demeçlerı car stturtgard da curumek ıstemeyecektır eger olmassa ılkay da olabılır, nurının donusu onu yedege cekebılır ve dortmundda pek zorluk cıkarmaz bence)

*Semih

*Freı ( bence sag kanadı emanet edebılırız ıbıme gelıyor arkasına saglam bır sol bek geldıgınde.)

Sezon sonu Baros-ujfalusı kesın gıder kı bence Elmander de gıder gıbıme gelıyor. Forvet hattmız UMUT-BURAK-BONY WILFRIED olmasını cok ısterdım.(umutun alınacagını dusunuyorum alınmassa EREN DERDIYOK ta olabılır.

benim fikrim de bir stoper,bir sol bek,bir sağ açık ve birde forvet ben elmandere hiç güvenmiyorum

BBO3ZQYCUAAYly2.jpg

Ünal Aysal: Ben futboldan anlamam.

Anlasa nolacak merak ettim şimdi :D

alabilceğimiz bi yabancı kanat yok mu ya ? bi liste yapsanız.. ne olur ne olmaz.daha süre var.ihtiyaç da var.

Agbonlahor veya aumebeyang guzel olurdu belkı ben arfa da olabılır. Ama kanat alacagımız sanmam. Sene sonu bır robben hamlesı gelebılır:))

basketbol macina cok iyi basladik:ayatollah:

Nani , M.Utd'den ayrilacakmis , hayirli olsun diyebilir miyiz ?

Devre arasında stopere yabancı alırsak ortasahaya bir Kerim Frei veya Gökhan İnler takviyesi gerekir..

müspet bir ivmeden sonra sneijder transferinin olacagina inanan varmiydi acaba :ayatollah:

tt-arenan%C4%B1n-%C3%BCst%C3%BCn%C3%BCn-%C3%A7%C4%B1plak-kalmas%C4%B1-ay%C4%B1pt%C4%B1r_338481.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt