- 18 Ağustos 2009
- 11.580
- 873
- 1.908
Ynt: Transfer Nöbeti
Ne yapmamız gerekiyor ?
mesajınımı editliyorsunuz?
Ne yapmamız gerekiyor ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
usta raporla da ense tirasini görek Hakkinin
Ne yapmamız gerekiyor ?
Ne yapmamız gerekiyor ?
aticaksiniz direk hatta ben olsam direk kaydini silerdim .. cunku bu adamlar hak etmiyorlar burada olmayi !!
Transfer forumu (nöbet değil tüm bölüm) giriş yetkisi iptal ediliyor kalıcı olarak. MYC'den daha ağır cezalar var. Hepsi dışarıdan gözükmeyebiliyor. Merak etmeyin.
Bence raporları bakmak yerine transfer başlığında transfer konuşturun.Seviyesizlik örneği..
baskan bugun aciklama yapti ,gazeteciler islerini cok guzel yapiyor Chedjou ile ilgili hic bir teklif almadik alsak dahi bu kis hic bir yere gitmeyecek dedi.
Seydoux dément le départ de Chedjou
Dépêche AFP - Edgar Delyon - 22/01/2013
''Jean Michel Seydoux a démenti au micro de nos confrères d'Arte, Aurélien Djibril Chedjou ne partira pas du LOSC durant le mercato hivernal. Il quittera Lille ultérieurement mais pas maintenant...''
(à propos d’une rumeur de départ concernant Aurélien Chedjou) Je l’ai appris dans la presse ce matin. Cela ne me suffit pas comme information, même si les journaux sont très bien faits. S’il n’y a aucune offre ? Vous avez tout compris…
Michel Seydoux : "Le talent est-là" | www.losc.fr
Ünlem filan koymak bizi cezaya zorlamıyor yada korkutmuyor. Gereken konudan atmaktı bizde konudan attık.
younes belhanda geldi mi?
luis suarez bitti mi?
aykut öcünü aldı mı?
bu fener nah kurtulur.
cimbom'un silahı hazır
sneijder tuzak kurdurur
aziz taraftar kudurtur
fener nasıl kurtulur?
taraftar kalpleri yorup
kaygıdan çaresiz durup
beti benzi sararıp
sarı safrana döndüler
taraftar kurt gibi hıçkırdı
yaka bağır yırtıp durdu
alex'li ağıtlar çığırdı
yaş akar gözler kurur.
ekşiden. .lol.
ne yapmanız gerektiğini sormadım veya söylemedim. Sadece mesajımı editleniyor dedim.