Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Geldikten sonra degistirdin, asil ben degistirmesem gelmezdi ihtiyar.

Don bak eski mesajlara.

Bence sen dön bak mesajlarıma avatarımı değiştireyim totem yapayım dedim arattırma bana şimdi, tek hücreli seni :D

twitterdan bir Serdar Tasci organizasyonu olsa guzel olur en azindan dikkat cekilir

Koskoca İstanbul'da (!) gece görüşlü helikopter yokmuş. Emin olun çok daha güçlü geri gelicek Gs Üni.

Renktaş k.bakma ama düpedüz saçmalamışsın. Düşünsene şuan senin evin yanıyor, biz senin evinin yandığını biliyoruz, burda kikir kikir sohbet ediyoruz.

Abi üzülüyoruz, çok iç yakıcı bir olay. Ama elden bir şey gelmemesine rağmen oturup karalar mı bağlayacağız yoksa günlük hayatımıza devam mı edeceğiz? Karizmatik laflara ve davranışlara gerek yok. Gerçekten çok üzüldüm ama durup bütün gün onu düşünemem ki.

Yangın başlayalı 2 saat oldu ve alevlerde en ufak bir azalma yok, aksine gittikçe artıyor.

Göz göre göre tarihi bir bina ve kültür cayır cayır yanıyor.

Ya sinir krizi geçiriyorum şuan, Çırağan sarayının yan tarafında burası. Bu nasıl bir saçmalıktır, bu nasıl bir zırvalıktır.

Neymiş efendim biz Türkiye bölgesel güçmüşüz, hastır lan sen önce metropolünün merkezinde çıkan yangını söndür!

Tabiiiiiiiiiiiiiiiiii başka amacın niyetin var da ondan söndürmüyor değilsen!

harbiden ben üni diyince yeni bina sanmıştım tarih yanıyor başka yerlere sıçramasa bari

bunlar Dolmabahce Sarayini da yakar demedi demeyin Ibrahimler

Ya sinir krizi geçiriyorum şuan, Çırağan sarayının yan tarafında burası. Bu nasıl bir saçmalıktır, bu nasıl bir zırvalıktır.

Neymiş efendim biz Türkiye bölgesel güçmüşüz, hastır lan sen önce metropolünün merkezinde çıkan yangını söndür!

Tabiiiiiiiiiiiiiiiiii başka amacın niyetin var da ondan söndürmüyor değilsen!

Amaç belli zaten kardeşim.Butik otel konusu gelmiş daha önce zaten.

Sözde metropol şehirde gece görüşlü helikopter yok bakar mısınız şu işe ?

Beyler Çırağan Sarayının yan tarafı yanıyordu yahu metrobüsten gördüm üzüldüm vallaha.

dun resmen sinan enginden nefret ettim.. normalde insanlara karsi bu kadar kotu duygular beslemeyi sevmem lakin adam resmen kotu niyetli bunu cok belli etti.. yazik hazimsizliktan sebep adamin icine seytan girmis. uzuldum

Hükümet otel yapma kararı almışsa öyle ya da böyle yapacaktır. Herhangi bir konuda protesto hakkı yok, toplumsal muhalefet tamamen susturulmuş durumda. Eğer gidip pankart assanız ve gayet demokratik şekilde protesto etseniz derhal gözaltına alınırsınız. (Bkz. oy yok diyen öğretmenin göz altına alınışı)

Üstelik medya aracılığıyla hiç alakanız olmamasına rağmen terör örgütüyle bağlantılı, karanlık güçler ittiriyor bu gençleri, komünist bunlar diye algı yaratırlar.

dun resmen sinan enginden nefret ettim.. normalde insanlara karsi bu kadar kotu duygular beslemeyi sevmem lakin adam resmen kotu niyetli bunu cok belli etti.. yazik hazimsizliktan sebep adamin icine seytan girmis. uzuldum

Trabzonlu

BJK Menajeri

FB yalakasi

GS düsmani

adamda yok yok vallahi.

Abi üzülüyoruz, çok iç yakıcı bir olay. Ama elden bir şey gelmemesine rağmen oturup karalar mı bağlayacağız yoksa günlük hayatımıza devam mı edeceğiz? Karizmatik laflara ve davranışlara gerek yok. Gerçekten çok üzüldüm ama durup bütün gün onu düşünemem ki.

Renktaş senden karizmatik laf ve davranışlar beklemiyoruz zaten. Bana ima ediyosun o kelimeleri farkındayım ama inan sidik yarıstırmak bile istemiyorum bu konuda.

Bir tepki konmalı, biz tepkisiz kaldıkça bu olaylara önlem alınmıyor. Hergün gündelik hayatını yaşıyosun işte, bir Sneijder geldi diye ortalığı yakıyoruz, Üniversitemiz yanıyor napalım biz burda transfer konusmayınca sönücek mi diyosun?

Ya bazen diyorum ben böyle sporunda, transferinde, tüm takımların daa, getirtmeyin bana devamını ya...

Galatasaray Üniversitesi 1000tane GALATASARAYDAN daha önemlidir!

AW: Transfer Nöbeti

ya beyler bilerek söndürmediler baska planlar felan dönüyor :( biraz ayip olmuyor mu hic kimse bukadar serrefsiz olamaz herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt