cagatay say
Cezalı
- 14 Mayıs 2011
- 1.059
- 0
- 996
Cevap: Transfer Nöbeti
Abi pek bi muhabbetimiz yokta, fikirlerine saygi duyulası 30 yaş üstü adamlardan birisin burda.Abdullah Bersan Kamil ve Soner abiyle birlikte. Gerçi Kamil abi genelde milletin şeyiyle ugrasiyor ama neyse olsun :lol:
p.s: Belki baska vardir, ben tanimiyorum.
Yok benim sayılı günlerim kaldı bu forumda..
Zaten kimsenin de o kadar şeyinde değildir burada 8-10 kişi var adam gibi muhabbet yaptığımız gerisine laf anlatmaktan kendimizi anlatmaktan yoruldum artık..
15 yaşındaki biri klavye başından delikanlılık yapar , sen cevap verirsin ceza alırsın..
Diğeri gelir rütbem senden fazla deyip sanki burası askeri kışla.. sana yazar Allah yazar sen ona cevap versen onun rütbesinden milyon tane adama laf yetiştirmek zorunda kalırsın..
Derdini yöneticilere anlatırsın ama yine de yaranamazsın.. birşey değişmez çünkü..
Yaşının önemi yok iki katı yata olduğumuz küçüklerden yemediğimiz hakaret atar, trip , laf kalmaz..
Ziyaretçi olup okumak iyi olur mu onu düşünüyorum..
Herkese iyi geceler..
Abi pek bi muhabbetimiz yokta, fikirlerine saygi duyulası 30 yaş üstü adamlardan birisin burda.Abdullah Bersan Kamil ve Soner abiyle birlikte. Gerçi Kamil abi genelde milletin şeyiyle ugrasiyor ama neyse olsun :lol:
p.s: Belki baska vardir, ben tanimiyorum.