Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yok benim sayılı günlerim kaldı bu forumda..

Zaten kimsenin de o kadar şeyinde değildir burada 8-10 kişi var adam gibi muhabbet yaptığımız gerisine laf anlatmaktan kendimizi anlatmaktan yoruldum artık..

15 yaşındaki biri klavye başından delikanlılık yapar , sen cevap verirsin ceza alırsın..

Diğeri gelir rütbem senden fazla deyip sanki burası askeri kışla.. sana yazar Allah yazar sen ona cevap versen onun rütbesinden milyon tane adama laf yetiştirmek zorunda kalırsın..

Derdini yöneticilere anlatırsın ama yine de yaranamazsın.. birşey değişmez çünkü..

Yaşının önemi yok iki katı yata olduğumuz küçüklerden yemediğimiz hakaret atar, trip , laf kalmaz..

Ziyaretçi olup okumak iyi olur mu onu düşünüyorum..

Herkese iyi geceler..

Abi pek bi muhabbetimiz yokta, fikirlerine saygi duyulası 30 yaş üstü adamlardan birisin burda.Abdullah Bersan Kamil ve Soner abiyle birlikte. Gerçi Kamil abi genelde milletin şeyiyle ugrasiyor ama neyse olsun :lol:

p.s: Belki baska vardir, ben tanimiyorum.

Duran topları Selçuk bey müsade etsin bi zahmet de Sneijder kullansın.

eren kardesim okadar cok kiskirtmada bulunduki,okadar cok totem ayagina bazi kisilerin sinirlerini bozduki anlatamam yani,onun yuzundende ben dahil olmak uzerehe bir suru arkadas ceza aldi onlarida dusunmen lazim.bunuda bi arastir kardesim

Ben o totem meselesinin bu kadar ciddi olduğunu bilmiyordum. Şaka sandım sadece.

Transfer Nöbeti

Abi pek bi muhabbetimiz yokta, fikirlerine saygi duyulası 30 yaş üstü adamlardan birisin burda.Abdullah Bersan Kamil ve Soner abiyle birlikte. Gerçi Kamil abi genelde milletin şeyiyle ugrasiyor ama neyse olsun :lol:

Kamil abinin ilgi alanı öküzler...

:)

Sent from my iPad using Tapatalk

brezilyadan bernard,tavares

hollandadan leroy fer,wijnaldum

italyadan lucas muriel

fransadan lacazette,sissoko için çalışmalar yapılmalı...

bunlardan ikisi alınsa gelecek sağlam demektir.

Ulan neymiş bu eziklerin kıskançlığı, çekememezliği..Her yerde Sneijder'e bok atma, çamur atma yarışı...Bizim milli takımın bi Estonya'yı yenebildiği grupta namağlup lider Hollanda milli takımının kaptanı lan bu adam.. Bu kariyerde olup bu genç yaşta bir adam daha önce gelmedi Türkiye'ye... Susun bi lan artık...

İnanın çok üzgünüm Tarihimiz yanarken İnsanların Duyarsızlığına..

Son Birşey yazayım içimde kalmasın...

Galatasaray Üniversitesinin Yanmasına Sevinenler, Kerhane Yansa Üzülürler.

Hepinizi Çok Seviyorum..

Rahmancım ne yaptı 7 ay ceza almış, kısaca söylermisin ... gerçi çabuk gaza gelen bir arkadaştı
kardes en son bi tartisma oldu sonra son mesaji edit lendi gormedim bende ne yazdigini gormedim ama ceza panasonunda yasiyodu neden atildigi.ama onun hakkinda düsüncelerim hicte olumlu degil,daha oncelerden bu cezayi almasi lazimdi gec kalmis bir ceza

? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt