- 16 Haziran 2010
- 208.880
- 162.519
- 6.838
Cevap: Transfer Nöbeti
7 ocak 2013 galiba
Ne zaman dedi bunu? Sanırım bikaç hafta önce ?
7 ocak 2013 galiba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne zaman dedi bunu? Sanırım bikaç hafta önce ?
Ben sadece dua ederim kutup ayıları kovalamadığı için![]()
Iyi geceler arkadaslarim abilerim kardeslerim.Ilk Once sunu soyleyecem burdaki tek ask Galatasaray aski ve hepimizde bu aska gonul veren taraftarlariz.Bozmayalim nesemizi pire icin yorgan yaayalim.Inanin dun gece dedem vefat etti mecburi olarak memleketime gidemedim ve birazda olsa moralim yerine gelsin diye foruma girdim.Iste olay bu bosverin 15 lik klavye delikanlilarini falan.Benim de sevmedigim insanlar var ama hepiniz genelde cok iyisiniz ve bozmayin butunlugu. Iyi geceler
Başın sağolsun renktaş
Allah mekanını cennet eylesin...
[video=youtube;oO1uIXhiuKk]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oO1uIXhiuKk[/video]Arkadaşlar Sneijder'in Gstv de verdiği röportajı buraya koyacak olan var mı? Sağlam bir like veririm![]()
Kamil abi sen salihlili miydin?
drogba o sınıfta değil alper
ya sen ne diyosun faruk
bu yaz transfer döneminde bas bas bağırdık burda lisandro için keşke gelse
Forvetin dibi; Seydou DoumbiaYakışmaz mıydı şimdi şu Sneijder'li Selçuk'lu takıma
![]()
Develerle geliyorlarmış![]()
Forvetin dibi; Seydou DoumbiaYakışmaz mıydı şimdi şu Sneijder'li Selçuk'lu takıma
![]()
Allahtan hollanda da oturuyormuş yoksa götü duvara dayayıp yürüyecem yolda adam çok tehlikeli![]()
ne anlamda ok? boyle yorumlarada sinir oluyorum
ya hic yorum yapma, yapiyorsan da aciklayarak yap
Benim öküz bundan iyi![]()
![]()