Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Brother hic öyle kücük boylu kivrak oyuncuya karsi futbol maci oynadinmi? Cok ters birsey tam yatiracam bunu derken bir dönüs yapiyorlar gecti..ayrica savunan oyuncu da kart yemeye hazir olsun böyle oyuncular üflediginde bile yerde oluyor...

Oynadım top alamıyorum ondan ama ben onu her türlü geçiyorum ama tekrar önüme geliyo. Genelde topun altına giriyorum aşırtıyorum öyle adamlardan yoksa pire gibi ayağının altına giriyo. Bu arada televizyonla sahada izlemek çok farklı bi olaymış.

bastos gelsin la :D shalke durduk yere niye çekilsin,kesin biz aldık:D

Selamun Aleykum. Galatasaray universitesinde yangın çıkmış :SS:

SNeijder icin 10 Numara cok önemlismis... ona ayitmis, öyle hissedioyr (belgeselde ...)

Umarim seneye Reis 10 Numarayi alir, yakisir :ayatollah:

aleykumselam söndürüldü,trafsfer duyumu yok,sneijder imzayi atti,unal baskan yonetime yemek verdi,hayirli kandiller:ayatollah:

:D Eyvallah abi. Sanada hayırlı kandiller.. :ayatollah: Sneijderin maliyetine baktım şimdi. büyük bir yönetim başarısı söz konusu burada da. Helal olsun demek düşer bize.

Bide trabzon - kasımpaşa maçına gitmiştim alanzinhoyu hiç sevmem ama adam hiç top kaybetmemişti. televizyondan izlerken hiç dikkat etmiyodum mesela defans olsam ayağını kırarım onun :D uyuz zaten çocuk gibi küçücük bişey

alanzinho calim atmayi karisindan ögrenmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt