Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Zorunlu olduğu zaman oynar. Riera - bastos kanatı önlü arkalı müthiş olur.

Bastos-Riera hucum konusunda cok iyi olur bencede ama savunmasida o derecede o ikilinin berbat olur.

Baska bir nokta daha var bastos konusunda. bu lyonda 4.5 milyon euro kazaniyormus. biraz fazla geldi bana acikcasi bir sol bek icin .

o olmaz onu unutun o zaman.. türkiye liginde olmaz.

defansa adam alıncakk.. buda stoper 2x2=4. gelecek sezon artıkkk..

Bu yaz Carlinhos gelir büyük ihtimalde. Baskanda demisdi ö yönde zaten. yaz sezonunda carlinhos ile girisimlerimiz tekrar ola bilir demisdi. Stoper alinir bencede .

Arkadaşlar size çok açık ve net yazıyorum...Hoca Ş.Ligi'nden daha çok Türkiye Ligi Şampiyonluğunu düşünüyor. Biz gruptan çıktık ilk senemizde ve hedefimize ulaştık diyor. Schalke'yi elersek bizim için üzerine kaymak olacak diyor. Öncelikle Türkiye Ligi'ni forse edip, şampiyonluğu kaptırmamalıyız diyor. O nedenle gelecek stoperin veya sol bekin Ş.Ligi kriterine fazla bakılmıyor. Bunlar net bilgilerdir arkadaşlar. Bu zaten hocanın 1 ay önce söylediği sözler ancak çok soran var "şliginde oynuyor mu?" diye, o nedenle yazdım artık.

Aslanyurekliler.com'da Fazıl Ünverdi (AMKSPOR) yazmış.

Arkadaslar Futbolculardaki formalar ile Taraftar formasinda bir fark varmi ?:confused:

Stoper kesin alınacak ama bir de sol bek kiralansa keşke en azından . Riera iyi oynuyor ama cok kritik anlarda hata yaptığında kızamayız ona

Arkadaslar Futbolculardaki formalar ile Taraftar formasinda bir fark varmi ?:confused:

var tabi.. futbolcularinki ozel..

bizim formalar 119 tl..

futbolcu formalari 200 TL bunlar sinirla sayida satilacakti.. hic satisa sunuldumu bilmiyorum ama bu sezon..

Arma felan mesela baski futbolcu formasinda (agirlik yapmasin diye)

sonra teri icine daha iyi cekiyor Futbolcu formasi vs..

Sol öne yerli istiyormuş hoca. Şeref aydın eskişehirden alper hariç bir oyuncuyu daha istiyoruz demişti. Erkan Zengin olmasın ?

Bastos-Riera hucum konusunda cok iyi olur bencede ama savunmasida o derecede o ikilinin berbat olur.

Baska bir nokta daha var bastos konusunda. bu lyonda 4.5 milyon euro kazaniyormus. biraz fazla geldi bana acikcasi bir sol bek icin .

adam sol bek değil fatihhh..

sol açık ama sol bekte oynuyor...

ayrıca biraz önce söylediğim gibi. türkiye liginde olmazzzzz.

---eboue----danny----semih----riera-----

-------melo--yekta---------

----hamit----------snejder---selçuk--

---------------burak---- veya çift forvet umut-burak

geçen şunu söyledim açıkcası..

------------muslera-------------

-danny---k.toure---semih---riera----

------------melo----------

---eboue--hamit--selçuk---------

--------snejder----

-----------burak------

şplde bölye oynayabilirsin. aslında eboue önde kullanmak daha iyi.. olurmu bilmem ama sol kanat dışında sağ kanat uçar...

------------burak

Eğer doğruysa yazık..

Fazıl ünverdi yazmış yine.

Arkadaşlar, dün hoca aynen şunu söyledi. "Bizi bir tek Sneijder kesmez" bunu dünde yazdım. Transfer sürecinin kısa olduğunun hoca da farkında. Bekleyelim görelim. Transfer olacak. Bundan eminim. Ömer Toprak mesela, kendisi gelmek istemiyor. Hocanın Serdar Taşçı yorumu "Ağır"

adam sol bek değil fatihhh..

sol açık ama sol bekte oynuyor...

ayrıca biraz önce söylediğim gibi. türkiye liginde olmazzzzz.

---eboue----danny----semih----riera-----

-------melo--yekta---------

----hamit----------snejder---selçuk--

---------------burak---- veya çift forvet umut-burak

geçen şunu söyledim açıkcası..

------------muslera-------------

-danny---k.toure---semih---riera----

------------melo----------

---eboue--hamit--selçuk---------

--------snejder----

-----------burak------

şplde bölye oynayabilirsin. aslında eboue önde kullanmak daha iyi.. olurmu bilmem ama sol kanat dışında sağ kanat uçar...

------------burak

sol bek olmadigini ben zaten burda savunanlardayim. bastosdan sol bek olmaz. cakma sol bek olur ancak riera gibi. millet burda durmadan bastos bastos yaziyor diye bende sol bek demeye basladim :D

Dany Melo ile birikte libero oynasa nasıl olurdu acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt