Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yigit gökoglana 4.5 saymisiz biz ya :SS: Ona bakarsak alpere 10 versen yine yerinde. Türkiyede oynayan anadolu takiminda bir tek bu fiyatlari hak eden alper potuk benim gözümde. Serdar aziz ve sayre hepsi yersen olaylari. cavcavladilar resmen tüm anadolu takimlari.

En boşa verdiğimiz paralardan biri yiğit bi yol olmaz ondan nasıl aldık hala hayret ediyorum

Sol bek diye bağırıyor takım halen görmezden geliniyor ilginç harbiden..

bu noktadan sonra yapip yapabilecegimiz en iyi transfer Demiroren hiyarini gondermek olur

bende bu şekilde düşünüyorum

çok ağırlaşmış, atlet özelliğini yitirmiş resmen

form tutması, fazla kilolardan kurtulması vs en az 3 ay...

sene sonu belki alınır ama bu kısa zamanda direk takıma etki edecek oyuncular alınmaı...

Ismi alperinho olsa yemin ediyorum fiyati piyasada en az 10 milyon euro olurdu alperin.

Yok abi bu aralar yerli piyasası çok yüksek. malum saçma sapan bir yabancı sınırlamasından bahsediliyor :D Sneijder konusunda da çok şanslıyız biz. eğer inter satış listesine koymasaydı ve biz kapılarını çalsaydık 25-30 arası bir bonservis bedeliyle açarlardı kapıyı :asd:

Ismi alperinho olsa yemin ediyorum fiyati piyasada en az 10 milyon euro olurdu alperin.

yanlız Türk takımlarının başkanlarından gına geldi abi. Tüm dünya şahit 7,5 mio ya Sneijder aldık hala uyduruktan bir S.Aziz'e 10 mio isteniyor.

Aydın vol2 olur Ahmet ilhan.

ben aydın ada razıyım ama yeterki emre bu takımda bir daha oynamasın çocuk o kadar kötü ki elendiğimiz 1461 maçında bile deli etti beni halbuki rakip takım oyunucları da emre gibi 2. lig topçusu ama adam onlar içinde bile sırıttı

feneve helal olsun adamlar belhandayı yem olarak kullanıyorlar asıl hedefleri hürriyet göçer basında kımsede uyanmıyor ya:lol:

simdi 30 dk sonra sneijder'i antremandami gorecegiz :blush2:

yanlız Türk takımlarının başkanlarından gına geldi abi. Tüm dünya şahit 7,5 mio ya Sneijder aldık hala uyduruktan bir S.Aziz'e 10 mio isteniyor.

Sneijder firsat transferi. onun fiyatina bakmamak gerekiyor aslinda. normalde 15-20 den asagasindan alamasdin onu. türk baskanlari hakinda yazdigin dogru ama alper icin istenilen fiyat yerinde buluyorum acikcasi. yasindan ve yetenginden dolayi eder okadar.

almayalım zaten türk stoper gerek yok, altyapıdan çıkartılır stoper..musleraya zaten teklifler gelir sezon sonuna..Onur'u alper'i alalım stoper alalım şimdi çok üst düzey..mesala ;

burak

amrabat sneijder XXX

selçuk alper

carlinhos XXX semih eboue

onur

alınıcak sağ kanat skorer olmalı..stoperde çok üst düzey(lider özellikli)

melo,elmander,ujfalusi,baros gonderip muslerayı sattınmı zaten yuzde 50si karşılanır..

bende bu şekilde düşünüyorum

çok ağırlaşmış, atlet özelliğini yitirmiş resmen

form tutması, fazla kilolardan kurtulması vs en az 3 ay...

sene sonu belki alınır ama bu kısa zamanda direk takıma etki edecek oyuncular alınmaı...

Kolo Touré - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

adam bu sene öyle veya böyle 15 maç oynamış. sakatlık desen yok herifte 4 senedir?? gerçi ceza almıştı bir ara ama..

eboue içinde aynısı diyorduk. o bölgeye 8-9 vermedikten sonra iyi biri alamazsın. görüşüne saygım var..

ama k.toure kingg dir benim için bu saatten sonra sol bek-başak stopar alınmayacaksa tek alternatifdir. sezon sonu olsa çok oyuncu bakarsın..

stoper olacaksa başak oyuncu yok şu 10 günde..

almayalım zaten türk stoper gerek yok, altyapıdan çıkartılır stoper..musleraya zaten teklifler gelir sezon sonuna..Onur'u alper'i alalım stoper alalım şimdi çok üst düzey..mesala ;

burak

amrabat sneijder XXX

selçuk alper

carlinhos XXX semih eboue

onur

alınıcak sağ kanat skorer olmalı..stoperde çok üst düzey(lider özellikli)

melo,elmander,ujfalusi,baros gonderip muslerayı sattınmı zaten yuzde 50si karşılanır..

Muslera' yı 50 tane Onur'a değişmem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt