Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

BBONN6YCAAIHFLi.jpg:large

:asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd:

onlar ilgilenir ister biz alırız kardeş aramızdaki fark çok büyük çokkkkkkkkk

juventus gibi 3 5 2 mi oynasak :)

ortasaha : riera sneijder melo selçuk hamit

SİZE BİŞEY DİYEMMİ?

snejder böyle bişey işte. sabahtan beri öyle yazıp duruyoduk, şimdi keyifler yerine geldi..

bu böyledir işte.

başkan-teknik adam çıktığında ne dedi diye ekrana kilitlenip heycan yapıyorduk. şimdi snejder de geldi. o futbolcu eksikliğide kapandı..

beyler ben bugün bi duyum aldım...3.6 milyon € + çağlar birinci + sonraki satıştan %25 karşılığında Serdar Aziz Galatasaraylı olabilir..son teklifimiz böyleymiş ve Bursa kabul edebilirmiş...

Bu nasıl bir beyin fırtınasıdır :ayatollah:

Kardeş doldum taştım artık... Babamla maç izliyoruz 5 vakit namaz kılan adam bile artık dayanamayıp küfür edecek Emre Çolak'a.. Fatih Terim'le bir konuşma fırsatım olsun imzaymış,formaymış,Sneijdermiş lafını etmem..Bizi şu kangrenden kurtar takımda bedava temizlikçi olayım diyeceğim..:D:D

şu antremanın videosunu koyunda bızde ızleyelım kaçırdık reisii:)

Kardeş doldum taştım artık... Babamla maç izliyoruz 5 vakit namaz kılan adam bile artık dayanamayıp küfür edecek Emre Çolak'a.. Fatih Terim'le bir konuşma fırsatım olsun imzaymış,formaymış,Sneijdermiş lafını etmem..Bizi şu kangrenden kurtar takımda bedava temizlikçi olayım diyeceğim..:D:D

:D

beyler ben bugün bi duyum aldım...3.6 milyon € + çağlar birinci + sonraki satıştan %25 karşılığında Serdar Aziz Galatasaraylı olabilir..son teklifimiz böyleymiş ve Bursa kabul edebilirmiş...

kısa bir not: bursa ndoyyemi neydi onu sattıktan sonra sitsen defans oyuncusu satmaz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt