Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Benim bildiğim sezon başında verdiğimiz listede en fazla 3 değişiklik yapabiliriz.

tühh be, fenerliler ne şanslı. derbi maçında kadıköyde snejderi izleyecekler..:asd:

aynen. aşırı yüklenme bence. çünkü yetenekleri ile değil, fizik gücü ile savaşan takım yaptılar.. buda zarar veriyor şu anda..

böyle giderlerse bunlar paf takımını sahaya çıakrtır...

Futbolcuların da kapasiteleri belli sonuçta, çatır çatır gidiyo adamlar

Soyle transfer kapanmadan bir forvet suprizi yapsalar ne kiyak olur ,icimde olcakmis gibi bir hisde var dur bakalim.

Hamit'e şimdi sövenlerle gelsin diye zırlayanlar aynı ergenlerdir muhtemelen. Yeni sistemde merkeze geçecek ve füzeleri patlatacak inşallah birilerinin bi tarafına

hamit bu yarı kendini bulur diye tahmin ediyorum..hamit'e sövenleri anlamıyorum açıkcası..amrabat'a da aynı şekilde..ikisininde biraz daha zamana ihtiyacı var..

Gelmesini en çok isteyenlerden biri bendim ve hala da Hamit'e güveniyorum.Neyse ki hoca da güveniyor.Aydın'ı görmeye katlanan taraftar bir zahmet Hamit'e de katlansın.Hamit'in kredisi azaldı o da bunun farkında elinden geleni yapacaktır sadece biraz daha sabır.

Birşeyi çok merak ediyorum sevgili mert;Hamite tanınan kredi Yiğit gökoğlan'a ,a2 deki hüseyine tanınsa nasıl olurdu.[Sağ kanat oyuncuları olduğu için bunları yazıyorum.]

keşke kantarın topuzu herkese eşit olabilse.Islıklanan adam prim yapmaya başladı bizde.

Hamit'e şimdi sövenlerle gelsin diye zırlayanlar aynı ergenlerdir muhtemelen. Yeni sistemde merkeze geçecek ve füzeleri patlatacak inşallah birilerinin bi tarafına

Bence de öyle aynı zamanda bu arkadaşlar Hamit'i Fener elimizden kaptı diye de ağlıyorlardı.

Bence bjk nin isi zor sakatliklardan dolayi

yine de kücümsememek lazim... holosko ve oguzhan gibi adamlar her an sürpriz yapabileck kapasitede..

özellikle holosko bize her zaman ters gelir..

ilk yari 2-3 tane atarsak, ikinci yari rölantiye alir, keyifle sneijder resitali izleriz :D

Ne abartmasi. cekemeyen fanatik birisi belki dayanamadi bu yangini koydu binaya. ne deliler var dünyada . Hele hele bizim Türkler cilginiz . kus lar kendi statlarini yakiyor hem bide . Galatasaray unisinden mi cekinecekler
sneijder transfer olduktan sonra sakatlanmasi icin beddualar yagdiran foseptik cukuru agizli serefsiz eziklerden hersey beklenir

Yeni transferi konuşan pek olmuyor nöbette. Sneijder gelince insanlar doydu tabi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt