Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ligde lideriz hala ama berbat durumdayız.Şu an rakipler bu haldeyken en az 42-43 puanda olmalıydık.Şu maçlar formalite olurdu o zaman.

eyvallah mesela sen nesini begenmiyorsun gstvnin?

bişeyleri özel olarak görmek istiyorum. herşey olmuş bitmiş bizimkiler sona kalıyor. ayrıca futboldan anlayan kimse yok. bişeyleri yorumlarken çok tek düzeler, yani robot gibi. samimi adamlar yok. ayrıca bi çekim-canlı yayın olduğunda sess yok.

en yakın örnek divan kurulu berat verildiğinde. kameranlar birbirne laf çakmasını dinliyoruz.. hatta snejder gelmeden önce 2 bayanın klibi vardı, varmı böyle bişey arkadaş yoldan geçen biri sanki oraya şarkı söyler gibi..

yetermi?

kısaca

çok karmaşık-bazı yerlerde acemice.. tv müdürü hiçbişeye bakmıyor..

Tolga kirmizi kart veren degilmi bize ikide bir.

[video]https://www.haberedikkat.com/video_3395_dunyanin-en-sahtekar-futbolcusu.html[/video]

bişeyleri özel olarak görmek istiyorum. herşey olmuş bitmiş bizimkiler sona kalıyor. ayrıca futboldan anlayan kimse yok. bişeyleri yorumlarken çok tek düzeler, yani robot gibi. samimi adamlar yok. ayrıca bi çekim-canlı yayın olduğunda sess yok.

en yakın örnek divan kurulu berat verildiğinde. kameranlar birbirne laf çakmasını dinliyoruz.. hatta snejder gelmeden önce 2 bayanın klibi vardı, varmı böyle bişey arkadaş yoldan geçen biri sanki oraya şarkı söyler gibi..

yetermi?

kısaca

kisa ve net.. sevmedigim Bahri Havadir bu isi yapamiyor.. programlar guzel eyvallah.. ama Canli Yayin konusunda ciddi eksiklikler var.

Dentinho Menemenspor'a gidiyormuş galiba. Nasıl oyuncu ? Faydalı olur mu ? :)

Tolga Özkalfa'yı derbiye veren zihniyetin ben.........Neyse sakinim :D Valla her koşulda Bjk'yi yenmemiz lazım,aksi bi sonuç kabul edilemez

yetermi?

kısaca

Aynen katılıyorum murat'ın düşüncelerine.

İlaveten;

Haber programları hala çok amatörce organize edliyor,hazırlanış *sunuş vb.

Programlar hala bir amatörlükle sunuluyor.

Kullanılan jingle lar daha özenilerek seçilebilir.

Stüdyo biraz daha güzelleştirilebilir.Bkz NTVspor

En fazla NTVspor izlediğimiz için doğal olarak mukayese ediyoruz.NTVspora yakın olmak zorundayız her yönden [tabiiki genel değil GSmize özel yani NTVspor gibi GSTV diyebiliriz.

Dentinho Menemenspor'a gidiyormuş galiba. Nasıl oyuncu ? Faydalı olur mu ? :)

sen beşiktaşa gidip oynayabilen adam gördünmü.?

zaten takımın yarısı sakat.

beyler ligte rakip filan yok. herkes düşüşte. böyle giderse en az puanla şampiyon olarak tarihe geçicez herhalde..

Meydada 2-3 tane akıllı tarafsız yorumcu var biri ali ece digeri M.Demirkol biri lisemizden biri üniversitemizden mezun:)

sen beşiktaşa gidip oynayabilen adam gördünmü.?

zaten takımın yarısı sakat.

beyler ligte rakip filan yok. herkes düşüşte. böyle giderse en az puanla şampiyon olarak tarihe geçicez herhalde..

67 puan falan şampiyon olacak galiba bu sene.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt