Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

SON DAKİKA...

Sebastian LETO , pana ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti..

Leto gelse yemin ediyorum duman eder türk ligindeki kasapları. adamda güç hız ne ararsan var..sakatlıktan sonra ne durumda onu bilmiyorum ama

Sınaydır geldi beyler no problem

SON DAKİKA...

Leto gelse yemin ediyorum duman eder türk ligindeki kasapları. adamda güç hız ne ararsan var..sakatlıktan sonra ne durumda onu bilmiyorum ama

Celtic maçında sağlam oynamıştı CL' de.

yanlis anlasilmasin bende kesinlikle emre´yi sol kanatta görmek istemiyorum. performansi beni de hic tatmin etmiyor. ama emre´deki yetenek bence tartisilmaz. senin yazdigin gibi forvet arkasi daha iyi oynar. paslari iyi, paslari mesafe tanimaz, uzak, yakin. ara paslari da iyi, baya hareketli bi yapiya sahip ve top kontrolü iyi bence. ama yinede bizim taraftarlar emre´yi cok sert ve utandirici bi sekilde elestiriyorlar.

Şu an ki haliyle normalde kadroya giremez bu bi gerçek..Kiralanması sanki hem takım için hem Emre için daha hayırlı olacaktır..

Ya şu belhanda bizim takımda çok iş yapar varya, keşke biz alsak.

SON DAKİKA...

L(ETO) bitmiş :D

Aynen katılıyorum adamın kendini göstermesi için forvet arkasında oynaması gerek , forvet arkasında oynatmıyorsa Fatih Hoca , Emre'nin ne suçu var ?

İşte tüm mesele de bu zaten..Fatih hocam niye ısrarla sol açıkta oynatıyor...Bunu açıklayabilecek renktaş varsa lütfen bi açıklasın:o

hagıye doyamamıstım umarım sneıjdere doyarım

2010 dakı cldekı maçları aklıma gelıyor kafayı sıyırıyorum resmen

ne topcu aldık be

Beyler geldiğinden beri vır vır vır.Adama nazar değdireceksiniz.Az susun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt