Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

serdar aziz'ciler iyi seyretsin su maci, ben bukadar kötü/sisirilen bir stoper görmedim.

Bu Carson kaleciyse bende astronotum !

Amrabat şu ana kadar beklenen performansı karşılayamadı, 8M € bonservis verilince beklentilerde yüksek oluyor haliyle. Fakat buna rağmen 17 lig maçında 5 asist 1 gol, 6 şl macında 2 asistle oynadı. Bu kötü hali düşünün. Xelçuk'un bile 16 maçta 3 asist 3 golü var zaten. Birazcık zaman verirsek amrabat kendini bulacaktır ve çok daha iyi olacaktır şüphem yok. Görüş ayrılıkları tabii ki olacak herkes aynı şekilde düşünmeyebilir, "BENCE" demeyi öğrenmeliyiz.

Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Als Ronaldinho het ziet zitten, kan hij terugkeren op de Europese velden. Olympiacos Piraeus wil Dinho graag het seizoen af laten maken in de Griekse competitie. De 32-jarige baltovenaar staat momenteel onder contract bij Atlético Mineiro en sloot het seizoen daar in december af. Hij ligt nog tot het einde van 2013 vast bij die club, maar Olympiacos wil de deal graag afkopen. (Diverse Braziliaanse media)

Olymiacos Piraeus Ronaldinho'yu almak istiyormus.. Dinho da Avrupada oynamak istiyormus

bu bursa şimdi gelir bize adamlık taslar stadında.

Barça Carson'a baksın bi .

Bursa'dan defans oyuncusu alınmaz. Çok net yani bize kalbur üstü oyuncular şart.

251940_361168397315166_1941506500_n.png

Transfer Nöbeti

bjk maci kadrodu nasil olur?

Muslera, sabri, semih, dany, riera, melo, selcuk, hamit, emre, elmander, burak

Boyle mi olur acaba?

Bursa'dan defans oyuncusu alınmaz. Çok net yani bize kalbur üstü oyuncular şart.

bursayı bırak türk stoper alınmaz..ömer toprak bile dany'nin çok üstünde bir adam değil.(serdar taşçı hakkında bir fikrim yok izlemedim hiç).bize üst düzey lider özellikli stoper ve hızlı yerine duramayan bir solbek gerekiyor bize..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt