Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

Fazla havalanmayalım benden demesi. Takım şuan iyi değil. Futbol 11 kişiyle oynanıyor. Tek bir Sneijder ne yapabilir. Kasımpaşa maçında gördük boynumuzun ölçüsünü aldık. Kaza falan değildi bu, hala bir golcü yok bu net ortada. Sneijder istediği kadar iyi asist yapsın, iyi orta yapsın golcü yoksa ne işe yarıcak. Hamit formsuz, Amrabat dökülüyor. Selcukla, Melo'da geçen seneden eser yok. Riera bir sol bek degil ve afrika kupasında bir eboue yokluğunda Sabri. Sneijder şuan herşeyi tozpembe gösteriyor ama. 18 maçta 33 puan çok ama çok az. Şampiyonlar Liginde Manchester hariç Cluj ve Braga gibi iki tane sıradan takımı son maçta geçebildik. Türkiye Kupasında 1461 gibi bir takıma elendik. Maalesef iyi değiliz bunu aklınızdan çıkarmayın.

Evet ayaklarimizi yere basmanin vakti geldi bence de.

Haftasonu cok zor bir mac olacak ve kesinlikle kazanmaliyiz.

Cevap: Transfer Nöbeti

Coentrao 30m€ transfer olmuş benficadan madride... amanın izlemeyi bıraktım... Hakan Balta ile pek farkı yok gibi...

:)

Kompany Anderlecht'te iken alınmalıydı, şimdi teklifimize bakmaz bile. Defansın dibi şu an.

Martín Cáceres ismine bakışınız nasıl ?

La gırgır olsun diye yazdım ciddiye aldılar.:asd:

ftwye göre birini mi almışız..yoksa boş bi muhabbet mi

Sneijder'in İnter'deki son maçlarını izledim tamamını, bana göre kanatlardan çok, çıkışları fazla yapan bekler Sneijder'in etkisini arttırıyor.

Eboue'nin en yakın zamanda gelmesi gerek ve tek forvet oynamamalıyız bence çift forvet takım için daha iyi olur.

Alex

Kolo Toure

Naldo

Mehdi Benatia

Younes Kaboul

Fabricio Coloccini

Adil Rami

Rolando

Bruno Alves

Aurelien Chedjou

Andreas Granqvist

Philippe Mexes

Hugo Campagnaro

John Heitinga

Serdar Taşçı

Ricardo Costa

John Terry

Ömer Toprak

Miranda

Joleon Lescott

Toby Alderweireld

evet forumda, basında, twitter'da ismi geçen üst düzey stoperler bunlar sanırım başka var mı?

Ramos, Chiellini, Vidic, Kompany falan bunları yazmadım artık ayıp olmasın :D

ohh be cezam bitti tamda sneıjder transferini beklerken yedik cezayı ama olsun feda olsun geldi ya :D

Onun gibisi gelmedi gelmez
1249158606288_f.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt