Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

arkadaş GSTV de kubilay türkyılmaz'ı veriyor. bir anda çok garip hissettim yav :( ah be kubi ne topçuydun sen... benim Galatasaray efsanelerimdendir kesinlikle :)

Yeni tıfıllar bilmez onu.. :) Mükemmel oynardı .. Birde Kosecki vardı ben öyle bir forvet görmedim daha..

Katilmiyorum Emrah, Yekta bitek kayseri macinda iyi oynadi.. Ondada kayseri malum, tel tel dokuluyor.. Son Kasimpasa macini gordunmu? Melo cikti (kotuydu) Yekta girdi.. Yekta iyice batirdi..

Melo geldiğinden beri sürekli oynuyor Yekta arada bir girip kendini parlatmaya uğraşıyor.

3-4 maç Yekta ya sabredilse keşke.

Chedjou bu aslana parçalı çok yakışır :)

paylasildi mi bilmiyorum

Almeida'dan kötü haber!

22 Ocak 2013 11:20 NTV Spor ve Ajanslar

Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında sakatlanan Portekizli golcü Hugo Almeida şoku yaşanıyor. Yıldız futbolcu, sahalardan 3 hafta uzak kalacak.

paylasildi mi bilmiyorum

Almeida'dan kötü haber!

22 Ocak 2013 11:20 NTV Spor ve Ajanslar

Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında sakatlanan Portekizli golcü Hugo Almeida şoku yaşanıyor. Yıldız futbolcu, sahalardan 3 hafta uzak kalacak.

Günaydın hocam. :yenieek:

Kasımpaşa maçında Selçuk'un 40 metrelik diagonal pasları görünce aklıma geldi. Burak 82 puan alıp şikeyle ikinci oldukları sene TS'de sağ kanat oynayıp 19 gol atmamış mıydı? Şöyle bir şey olur mu?

---------Muslera-------

Eboue-Semih-Dany-Riera

------Melo--Selçuk-----

Burak---Sneijder-Ahmet İlhan

---------Umut--------

Ahmet ilhanın asıl yeri sağ kanat olmasına rağmen soldada gayet başarılı.. Ama şuna adha tam karar vermedim Aydın mı Ahmet mi?

Şerefsiz medya harcadı onu da, yok gay bardan mı ne çıkarken görüntülenmiş diye:mad:, muhteşem topçuydu herif.

Yok ondan değil.. Bir maçta formayı yere attı.. Yönetim formayı yere attığı için takımdan gönderdi..

Taraftarlar falan toplanıp yönetime yürüdüler ama yönetim kimse Galatasaray formasını yere atamaz eğer böyle bir futbolcuyu istiyorsanız gitsin taraftar kendi elleriyle getirsin denildi taraftar da soğudu zaten..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt