Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

34cimbom34‏@34cimbom34 alex olmazsada üstüme gelmeyin sakın oldu demedim olacak gibi dedim :)

Bu önce "forvet de arıyorlar" demesini öğrensin. Yoksa adama forvetde kim ne arıyor diye sorarlar... :D

eger ki Serdar Tasci gibi hatta onumuzdeki 2 senede Gokhan Inler gibi isimleri alabilirsek diger kulupler federasyona baski yapmak zorunda kalir yabanci siniri icin , bu benim fikrim

Drogbayı yarım sezon bile alsak kardır zaten fesh edin sözleşmemi demiş çinde yaşanırmı be kedi köpek yiyolar hatta herşeyi yiyolar. orda işi olan arkaşalar çok pis kokuyomuş heryer dedi. ıyy :D

Kocaelispor'da yedek kaleci, as kaleciyi bıçaklamış.Yuh :D

yav birak allasen ne forveti arkadas? mok gibi para harciyoz, alin stoper'i bitirin transferi. allah allah.

Ujfa ligimize gelmiş nadir üst düzey turnuvalarda tecrübe kazanmış bir oyuncuydu. bazı eksiklerini bu şekilde kapatabiliyordu.

Serdar şu anda bu seviye ye ulaşmış bir oyuncu değil. tam olmasada kapalı bir kutu diyebiliriz kendi oyun sistemimiz için

Elimizde daha iyi bir alternatif yok fakat Serdar , Ujfa'dan daha hızlı bu kesin , ama tecrübe olarak tabi ki Ujfa tartışılamaz , fakat Serdar'ın da tecrübesi az uz değil , Almanya Milli Takımı'na kadar yükselmiş , Stuttgart'da yıllardır istikrarlı bir şekilde forma giyen 25-26 yaşlarında bir oyuncudan bahsediyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt