Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

fener ne oldu sneijder geldigi zaman belhandayi aciklamislardi daha ses seda yok sefersizler sneijder transferini bastirmak istediler ama gucleri yetmez:D

Herkese iyi geceler. Yatın uyuyun yarın dinç olun........

Desem de yapmıcanız o nedenle naparsanız yapın :D

“Evet, tabii ki bazı teklifler vardı. Ve en iyisini seçmek durumundaydım. Doğru kulübü seçtiğimden %100 eminim. Galatasaray seçtim; çünkü Avrupa’nın en iyi takımlarından biri. Şampiyonlar Ligi’nde son 16’dayız. Hep beraber daha da iyi bir takım olmak için vereceğimiz mücadelede elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum. Benim için kolay bir karar oldu. Evet, dediğim gibi teklif vardı. Ama Galatasaray bir numaraydı!”

WESLEY SNEİJDER

aşk ya
:heart:

[video=youtube;OESFatkIK4Y]https://www.youtube.com/watch?v=OESFatkIK4Y[/video]

[video=youtube;IwgTSMV7jug]https://www.youtube.com/watch?v=IwgTSMV7jug[/video]

siz gelin mübarekler

Sampiyonlar Ligi 2010 Final Maci, Ilk 11'ler :asd:

250px-Bayern_Munich-Internazionale_2010-05-22.svg.png

acaba semihe,danye reislik yapacak yeni stoperimiz kim ? solbek için tek isim m'bengue gibi duruyor...

beyler biriniz bana bir yardim etsin bir zahmet ,forumun ana sayfasindaki son atilan mesajlari gösteren tabelayi yanlislikla kapattim ,nasil acabilirim:ayatollah:

saat 3 gibi fotomaç,fanatik yabancı medyada bi transfer haberi falan çıktıysa çevirip koyar.onları konuşuruz.

1358976767670.gif

Sneijder gelmese şimdi buralar ana baba günüydü ,nabız çok düştü çok forumun eski tadı yok .. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt