Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sisteme fazla takılmayın..ortasaha çok top kaybettiği için açıklar veriyoruz.sneijderin gelişinden sonra azalır.ujfalusi çok mu hızlı serdar taşçı'dan ben sanmıyorum..pozisyon bilgisi üst düzey olmalı veliderlik özelliğiolsun ,topuda oyuna ortalama bir şekilde sokabilsin yeter..bu kadar hıza takılmayın fifa,pes oynamıyoruz

Serdar Taşçı dediğin adam bir tane üst düzey turnuvada oynamadı daha.

Lütfen Ujfa ile S.Taşçı yı kıyaslama.

Takım ileri çıkarken yediğin kontrada Cris gibi kalır S.Taşçı. ve evet Ujfa daha çevik di S.Taşçıya göre

Dany 2x Ömer Toprak

S.Taşçı bizim sistemde ağır kalır

iyi güzel söylüyosunuzda yabancı kısıtlaması var sahaya ligde 6 yabancı çıkacak türk defans oyuncularada yönelmek lazım.Ömer Toprak başka bir türk takımına gitse şahsen üzülürüm.En azından Semih le Dany nin yanına Serdar Aziz alınsın.

honda alamyız. benim bildiğim yeni sözleşmesini uzatacak. adam orda mutlu..

honda aldıktan sonra m.suarez i alırım daha iyi. suarez her türlü derde deva olur. sağ-sol-kanat-forvet ..

CSKA M.Marin'i aldı sanırsam. Honda orta sahanın her yerinde oynuyor. ön libero bile oynadı bu adam

GSTV de voleybol macin tekrari var

tavsiye ederim

2. setin sonlari oynaniyor su an

Dün voleybol maçındaydık. Çok heyecanlı bir altın set oldu. Kuzenimle gittim zaten 50 kişi falan vardı.

Yazıklar olsun koskoca galatasaray 1000 kişi voleybol izleyici kitlesi bile oluşturamıyor .

Bu arada kuzenim galatasaray lisesi eski mezunlarından,çevresi gayet iyidir. Sol bek için araştırma yapıyorlarmış .Dün voleybol maçında muhabbet etti bayağı yöneticilerle .

Bilirsiniz eski liseliler birbirlerine çok sıkı bağlı. Bülent tulun falan yakın arkadaşı. Hatta hatırlayanlar bilir sneijder içinde çoktan bitti falan demişti.

iyi güzel söylüyosunuzda yabancı kısıtlaması var sahaya ligde 6 yabancı çıkacak türk defans oyuncularada yönelmek lazım.Ömer Toprak başka bir türk takımına gitse şahsen üzülürüm.En azından Semih le Dany nin yanına Serdar Aziz alınsın.

dün fener maçını izledin mi. Ben o S.Aziz i evime misafir diye almam bırak defansı

Serdar Taşçı dediğin adam bir tane üst düzey turnuvada oynamadı daha.

Lütfen Ujfa ile S.Taşçı yı kıyaslama.

Takım ileri çıkarken yediğin kontrada Cris gibi kalır S.Taşçı. ve evet Ujfa daha çevik di S.Taşçıya göre

ben serdar taşçı'yı övmek için söylemedim..hız konusuna takıldım ben sadece..illa hızlı stopere gerek yok demek istedim sadece..evet çevik olması önemli bir stoperin servet gibi olmamalı :))

rami,alex,chedjou hakkında ne düşünüyorsun?

Dün voleybol maçındaydık. Çok heyecanlı bir altın set oldu. Kuzenimle gittim zaten 50 kişi falan vardı.

Yazıklar olsun koskoca galatasaray 1000 kişi voleybol izleyici kitlesi bile oluşturamıyor .

Bu arada kuzenim galatasaray lisesi eski mezunlarından,çevresi gayet iyidir. Sol bek için araştırma yapıyorlarmış .Dün voleybol maçında muhabbet etti bayağı yöneticilerle .

Bilirsiniz eski liseliler birbirlerine çok sıkı bağlı. Bülent tulun falan yakın arkadaşı. Hatta hatırlayanlar bilir sneijder içinde çoktan bitti falan demişti.

50 kişi iyi gelmiş bence..

Fifa Futte Sneijderi aldim Galatasarayli olani..

Interli olani vardi.. simdi merak ediyorum takima 2 Sneijder birden koyabiliyormuyum.. aksam deniycem.. :D

Rolando'yu alsak oynatamazmıyız ya. Nerdeyse hiç maça çıkmamış.

ben serdar taşçı'yı övmek için söylemedim..hız konusuna takıldım ben sadece..illa hızlı stopere gerek yok demek istedim sadece..evet çevik olması önemli bir stoperin servet gibi olmamalı :))

rami,alex,chedjou hakkında ne düşünüyorsun?

Bana kalsa gider Diego Godin' i alırım. hep uyumda sıkıntı yaşamaz hem taş gibi stoper

ayrıca CL' de de oynar

türk stopere karşıyım..ömer toprak mı dany'den iyi allah aşkına yapmayın..serdar taşçıyı hiç bilmiyorum..aziz'e gelirsek GS seviyesinde bir oyuncu değil belki ilerde daha iyi olur.

bize yabancı stoper şart..6 yabancı muhabbetine gelince melo yerine alperi koyarız halledilir o problemde önümüzdeki sene için

dün fener maçını izledin mi. Ben o S.Aziz i evime misafir diye almam bırak defansı

F5 in kupa maçlarını izlemiyorum ama savunmada Muslera Dany Eboue orta saha Melo Sneijder kanatda Amrabat forvet Elmander yabancı defans gelirse ya Dany yedek kalacak ya da hücum oyuncularından biri Ömer Toprak Serdar Aziz Serdar Taşçı bunlardan biri alınsa daha iyi olmaz mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt