Sergen Tekiner
Sarı Üye
- 15 Ocak 2013
- 144
- 0
- 706
Cevap: Transfer Nöbeti
Stoper Gelmedimi Daha Yönetim İstifa:lol:
Stoper Gelmedimi Daha Yönetim İstifa:lol:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok genel update icin soyluyorum
online oynamak icin
Honda' yı alak bizde
sisteme fazla takılmayın..ortasaha çok top kaybettiği için açıklar veriyoruz.sneijderin gelişinden sonra azalır.ujfalusi çok mu hızlı serdar taşçı'dan ben sanmıyorum..pozisyon bilgisi üst düzey olmalı veliderlik özelliğiolsun ,topuda oyuna ortalama bir şekilde sokabilsin yeter..bu kadar hıza takılmayın fifa,pes oynamıyoruz
Dün akşam gelmemişti. Neyse ki Sabri var. Sabri Sarıoğlu 74 - FIFA 13 Ultimate Team Player Stats | Futhead
Yalnz Sabri'nin fiziksel özellikler Ronaldo'yla kapışıyor. Biraz vizyonu düşük sadece![]()
Dany 2x Ömer Toprak
S.Taşçı bizim sistemde ağır kalır
honda alamyız. benim bildiğim yeni sözleşmesini uzatacak. adam orda mutlu..
honda aldıktan sonra m.suarez i alırım daha iyi. suarez her türlü derde deva olur. sağ-sol-kanat-forvet ..
GSTV de voleybol macin tekrari var
tavsiye ederim
2. setin sonlari oynaniyor su an
iyi güzel söylüyosunuzda yabancı kısıtlaması var sahaya ligde 6 yabancı çıkacak türk defans oyuncularada yönelmek lazım.Ömer Toprak başka bir türk takımına gitse şahsen üzülürüm.En azından Semih le Dany nin yanına Serdar Aziz alınsın.
Serdar Taşçı dediğin adam bir tane üst düzey turnuvada oynamadı daha.
Lütfen Ujfa ile S.Taşçı yı kıyaslama.
Takım ileri çıkarken yediğin kontrada Cris gibi kalır S.Taşçı. ve evet Ujfa daha çevik di S.Taşçıya göre
Dün voleybol maçındaydık. Çok heyecanlı bir altın set oldu. Kuzenimle gittim zaten 50 kişi falan vardı.
Yazıklar olsun koskoca galatasaray 1000 kişi voleybol izleyici kitlesi bile oluşturamıyor .
Bu arada kuzenim galatasaray lisesi eski mezunlarından,çevresi gayet iyidir. Sol bek için araştırma yapıyorlarmış .Dün voleybol maçında muhabbet etti bayağı yöneticilerle .
Bilirsiniz eski liseliler birbirlerine çok sıkı bağlı. Bülent tulun falan yakın arkadaşı. Hatta hatırlayanlar bilir sneijder içinde çoktan bitti falan demişti.
ben serdar taşçı'yı övmek için söylemedim..hız konusuna takıldım ben sadece..illa hızlı stopere gerek yok demek istedim sadece..evet çevik olması önemli bir stoperin servet gibi olmamalı)
rami,alex,chedjou hakkında ne düşünüyorsun?
dün fener maçını izledin mi. Ben o S.Aziz i evime misafir diye almam bırak defansı