Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Adamın son kulüp maçı 26.9.2012 son milli maçı 11.9.2012 Bugün günlerden 24.01.2013 yap bakalım hesabı

26.9 - 24.01 = 4 ay. E hoca da hazır olana kadar 2 ay daha oynatmaz al sana 6 ay.

Sonrasında hoca 6 aydır oynamayan adamı oynatacak değil ya, beklesin hıyar seneye oynar :asd:

Ben 6 ay top oynamadan hiç koşmadan bi anda halı saha maçına çıkıyorum çatır çatır oynuyorum. Bu adam antrenman yapıyor. bal gibide oynar

1-4 ay oldu

2-adam sakattı bir ara

3-maaş muhabbetti yüzünden kadro dışı idi.

snejder oynar. 12 maç ceza almış engin baytarı (maç eksiği olan) şpl de oynattı 15-20 yinede..

beşiktaş yeni recebini bulmuş hayırlı olsun erkek güzeli :D

Milyonlarca insan bu adamin oynamasini bekliyor bence oynatir ben bir hafta daha dayanamam vallah :D :D:trollface:

maçın durumuna bağlı. rahat götürsek son 15-20 dk. kor.

ortada geçerse. 30 dk.

oynatır hoca..

fatih terim:"burdan herkese ama herkese sesleniyorum. bırakın işimi yapayım":D

Sahada yürüyen Sneijder bile Aydın,Emre Çolak gibi adamlardan daha çok iş yapar. Bence 45 dk da olsa oynamalı. Sürekli antremanlarını düzenli yapan birisi.

[video=youtube;EZXYoCMTu_Q]https://www.youtube.com/watch?v=EZXYoCMTu_Q[/video]

4 ay 6 ay ne farkeder ?

Çok fark ederde önemli olan 4 ay oynamamış ise neden 6 ay oynamadı demen.

Abartmayı seviyoruz halk olarak vesselam. Diğer takım taraftarları da mesela sneijderi kötülemek için yaşına 29-30 falan yapıyorlar yazılarında oda ilginç.

4 ay çok farkeder. sezon başlayalı zaten 6 ay oldu.

adam sürekli sakat olsa anlarım, sezon başından beri kadro dışı olsa anlarım.

ama bu adam sakatlıktan sonra ve maaş muahbbeti yüzünden kadroya girmemiş.

Herkes oynamasını ister ama Fatih Terim'in ilk 11 de başlatacağına ihtimal vermiyorum.

Herkes oynamasını ister ama Fatih Terim'in ilk 11 de başlatacağına ihtimal vermiyorum.

direk başlatmaz de o zaman reiss :)

o konuda hem fikirim. direk koymaz.. diğer oyunculara haksızlık olur. hem oyuncuda kenardan izlerse diğer arkadaşlarnın yapısını daha iyi kavrar..

herhalde amrabatın defansifini 8,5 milyon euro verdirip aldırmaya calışıyor.. kolo toure ismi dolanıyor, city forumlarına girip bakın,hepsi tank gibi oldu kıcını kaldıramıyor deniliyor birde terimin cris ve almaguer transferleri varki bunlara tank bile denemez olsa olsa kaplumbaga denir.. serdar taşcı gayet hızlı ve yeterli bir defans oyuncusudur ,yeterli olmayan terimin transfer seçimleridirki bu yüzde çöpe atılan para ile ülke kuruyor el alem..

Fatih Terim ve seçimleri ; Hoca Galatasaray ın başında toplam 7 sene geçirmiş bulunuyor bu sezonun ilk devresi dahil , 7 sene de 5 Şampiyonluk, 1 ikincilik, (biraz destek verirsek bu sene de şampiyonluk gelecek ) sayısız Cumhurbaşkanlığı,Başbakanlık (eski adlarıyla) 1 UEFA şampiyonluğu elde etmiştir.

Bu süreçte harcanan para ve hatalı oyuncu şeçimlerini ancak 2 platformda kıyas yaparak değerleyebiliriz.

1) Galatasarayın Şampiyon olamadığı dönemlerde harcadığı paralar ve hatalı oyuncu seçimleri

2) Rakiplerin Şampiyon olduğu dönemde harcadığı paralar ve hatalı oyuncu seçimleri

Sonuç İMPARATOR GALATASARAY ın en büyük değerlerinden biri olmasının yanı sıra Ülke tarihinde bu işi en iyi yapan ADAM dır

Renktaşlar boynerde nike ürünlerinde indirim var Galatasarayımızın bu seneki formaları 77 lira taraftar forması 57 lira beden olarak bulmak zor genelde xl s xxl var renktaşlar eğer forma almak isteyen varsa uygun fiyatlı belki işinize yarar diye yazdım reklam amacı taşımıyorum tabii. Ben kendime large veya small alacağım fakat boynerlerde bu bedenleri bulmak çok zor büyük veya küçük bedenli olanlar deneyebilirler.İyi nöbetler renktaşlar.

bu 2 gün transfer nöbeti böyle geçer

1-snejder oynarmı oynamazmı?

2-snejder maliyeti

3-stoper bu ağır-bu pahalı... e daha ne konuşulacakki zaten..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt