Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Manuel Fernandez Gökhan Süzen'in kafasında menemen tenceresini mi parçalamış? :D :D :D

acaba schalke taraftari ne düsünüyor sneijder transferinden sonra.bastos schalkeye gitti diye oturup aglamadiginiz kaldi bir tek

Sneijder transferinin gerçekleşmesinden sonra stoper arayışlarına ağırlık verenGalatasaray’da yeni bir isim daha gündeme geldi.
18998796.jpg

Sarı – Kırmızılı takımın, PSG’nin tecrübeli savunma oyuncusuAlex’e talip olduğu iddia edildi.

Bilindiği üzere Ujfalusi’nin sakatlığının tekrarlaması ve Cris’in takımdan ayrılması ile beraber Galatasaray’ın savunma hattındaki kadro derinliği bir hayli azalmış, ve Fatih Terim’in acilen bu bölgeye takviye istediği belirtilmişti.

ALEX KİMDİR?

Tam adı: Alex Rodrigo Dias da Costa

Ülkesi: Brezilya

Doğum tarihi: 1982 (30)

Boyu: 1,89 m

Mevkii: Defans

Oynadığı takımlar: Santos FC, PSV Eindhoven, Chelsea, Paris SG

Süper olmaz mı sizce de?

ya şu an güney amerikada en iyi stoper kim bilen varmı, onu alalım bari, fener lugano yu almıştıı baya iş yaptı adam, öyle bir stoper getirebiliriz.

Hiç solak stoperimiz oldumu bizi son yıllarda?

Hahahaha :D İspanyolların Barça isimli uzay mekiği dünyaya iniş yaptı :D

acaba schalke taraftari ne düsünüyor sneijder transferinden sonra.bastos schalkeye gitti diye oturup aglamadiginiz kaldi bir tek

Bastos en azindan tartismaya degecek kalitede bir futbolcu. Neden rakibimizi takip etmeyelim ki?

Bastos cok iyi oyuncu ve cok faydali olabilir onlara. Bastos - Farfan kanatlarini umursamamak da sacmalik olur.

Önlerinde de Huntelaar.

Bastos en azindan tartismaya degecek kalitede bir futbolcu. Neden rakibimizi takip etmeyelim ki?

Bastos cok iyi oyuncu ve cok faydali olabilir onlara. Bastos - Farfan kanatlarini umursamamak da sacmalik olur.

Önlerinde de Huntelaar.
bizdeki riera ve eboue az mı ?amrabat biraz adam olsa zaten çok katkı verir.

bunaldım GS tv ver artık antrenmanı

Önlerinde de Huntelaar.
iyide once biz kendi yaptigimiz transferlere bakalim ve onlarla kiyaslayalim kendimizi,bastosu biz alsak sneijderi schalke alsa ne derdin?

Aydın kardeşim Burak'ın bundan sonra 2-3 maçını benim dediğim özelliklerini bir izle.. Topa basma yok , top kontrolü zayıf, rakip çok çabuk ayağından alıyor topu..

3 saniye topa basamıyor..

Bu sene neden bu kadar hücumda üretken değiliz bir araştırın...

Geçen sene Necati ve Elmander'in ikisi de iyi top tutuyorlardı..

ben buna katılmıyorum. Önceki sene Engin Baytarımız vardı. Şuan yok.

Floryaya bağlandılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt